Därför ska du betala dyrt för träning

Fyra stycken konstateranden från igår

1. Träna på ett ställe som är dyrt.
Jag har ju för första gången i mitt liv börjat betala för min träning (been living on the perks of being an instructor ) genom klipp på både Barry’s bootcamp och BeCore. Och jag ska inte sticka under stolen att det verkligen svider i plånboken. Varje träningspass kostar liksom mer än 200 kronor. Men just det var också vad som fick mig att pusha mig själv igår och inte bara helt enkelt lyssna på den lilla rösten som sa till mig att Fyy vad jobbigt det här är. Strunta i dom där sista repsen eller strunta i att öka hastigheten. Men så kom jag på hur mycket jag hade betalat för dom där minutrarna på löpbandet och då skulle jag fasen få ut resultat för det med. Och fasen vilket bra pass det då blev!

2. Börja dagen med det där ångest-samtalet.
Eller mailet, eller konversationen, eller vad det nu kan vara. Den där grejen som har gett dig en klump i magen helt enkelt. Det är så lätt att skjuta upp det. Men allt det gör är att ångesten sitter i längre och hela ens dag förstörs. Börja istället med att ta tjuren vid hornen, checka av det och vips kommer hela ens dag kännas bättre.

3. Det finns lunch, och så finns det Body Buddy.
Vi försöker vara duktiga med att äta lunch tillsammans på kontoret varje dag. Självklart är det ibland så att någon har visningar, möten, kontrakt och så vidare, men annars är det (matlåda för de flesta) klockan 12:00 som gäller. För ett tag sen bestämde dock jag och ett par av mina kollegor oss för att vi behövde unna oss lite tid tillsammans utanför kontoret och bokade då in en lunch ute. Så igår gick vi till BodyBuddy på Jungfrugatan. Och alltså HERRE! Det var verkligen så otroligt gott! För att inte tala om hur mysigt stället är. Ljust, öppet, yoga-feeling, allmänt härligt helt enkelt.

Vi alla beställde alla deras Chicken Mango Avocado Bowl (Chicken, avocado, mango, roasted sweet corn, green salad, pickled onion, coriander, peanuts, & coconut black rice - with a ginger, sesame & chili mayonnaise) som var heeelt otrolig!! Jag kan förresten också rekommendera deras Power salad som jag och Ella plockade med oss för ett tag sen. Mmm, mm, mmm!

4. Ett glas bubbel en fredagkväll är verkligen inte fel.
... och satan vad jag saknar att dansa! Jag ska vara helt ärlig med er, men det är inte för inte man får höra att mäklare dricker bubbel. Halv 3 korkades flaskorna upp och halv 6 stod jag på receptionsdisken och dansade, hehe!

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Gud vad den där lunchen såg god ut! Och gällande träningen så låter det som riktigt bra motivation. Önskat vi hade de där träningsformerna här för de låter så peppade, roliga och jobbiga! Kram
nouw.com/emmeliesehlin
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så gott det ser ut!! Skulle så gärna vilja testa barrys eller becore men blir för lång reseväg för mig där jag bor nu <3 Hoppas att jag nån gång i framtiden kan få testa träna där!!!

nouw.com/louiseedling
BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Men wow! Lunchen såg magisk ut!! Riktigt bra inlägg!!🥰🙌🏻

nouw.com/belindagoransson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin