Därför har jag varit frånvarande, materiell lycka och bilder från hela helgen

Godmorgon vänner!

Jag lever! Tro det eller ej, haha! Jag ska erkänna för er att jag börjar fundera på om min blogg inte börjar gå mot sitt öde. Det är absolut inget jag egentligen vill, men suget för att blogga finns inte där på samma sätt som det gjorde förut. Och det gör mig så otroligt ledsen. Jag älskar ju egentligen den här skiten. Allt från att fota, redigera, skriva, reflektera, inspirera. Allt.
Jag tror dock tyvärr att energin (och tiden) mitt jobb tar ifrån mig gör att det inte finns så mycket till övers till annat. Jag har liksom inte ens orkat uppdatera instagram under veckan som varit... För det är sanningen det med - veckan har varit lååång. Det känns som att jag inte gör något annat än att kommentera (och nästan klaga?) hur långa mina arbetsdagar varit, och absolut dom har varit långa, men det vi alla ska ha med oss är att jag ALDRIG hade kunnat göra det om jag inte hade tyckt det var otroligt kul.

Men där har ni förklaringen på min frånvaro här inne. Veckan har verkligen inte varit något annat än jobb, jobb och jobb. Först i fredags eftermiddag lyckades jag blanda in lite annat. Lovisa och Rebecka hade nämligen bokat in sig på BodyPump 16:30. Jag hade inte räknat med att hinna, men när jag en halvtimme innan insåg att mitt kontrakt inte skulle kunna förhandlas ihop svirade jag snabbt om och sprang med dom till SATS Stureplan. Så sjukt kul att träna tillsammans. Direkt efter var det dessutom en Combat, så när dom andra gick stannade jag. Lyckan efteråt var obeskrivlig. Tänk att (grupp)träning kan göra mig så otroligt lycklig.

Och tänk att det kan ge mig sån otrolig träningsvärk, haha! Hela kroppen var öm när jag vaknade på lördagen. Inget som satte stopp för att ta mig till SoFo för ytterligare en Combat.
Det var också då det otänkbara hände. Mitt träningskort funkade inte.

Jag har nu, för första gången i mitt liv, signat upp på ett gymmedlemskap.
Jag har alltid (!) varit anställd på ett gym och haft ett kostnadsfritt personalkort. Men nu är jag precis som vem som helst. 12 månaders bindningstid på autogiro. Där snackar vi identitetskris.

Efter det åkte jag in till stan och mötte upp @isabylund för att processa detta. (Haha, lätt krydd). Nej, en riktig catch up date vilket var behövligt efter min vecka.

Passade också på att unna mig en till Adoore-klänning. Alltså ihhhh! Sån otrolig materiell lycka!

Under tiden vi sen-lunchade lyckades jag förhandla ihop kontraktet som inte blev på fredagen. Så vi skildes åt, hon hemåt och jag mot kontoret. Så kul!
Säljaren ringde mig i tisdags förmiddags, vi träffades 14:30, jag bokade in en visning med mina egna spekulanter på torsdag kväll 19:00 (de hade alltså inte fått se några bilder då vi inte fotat, skrivit beskrivning eller gjort något alls), förhandlade primärt under lördag förmiddag och skrev kontrakt 17:00. Woop woop! Sån kul försäljning och sånt trevligt kontrakt med supernöjda köpare och säljare.

Fylld med energi åkte jag hem, såg att mina Sellpy-påsar kommit och tog mig upp på vinden för att än en gång total-röja i mitt förråd. 3 stora påsar packade, 2 väskor packade som ska hem till Mamma och Pappa, och 2 stora flyttkartonger tömda. Nöjd sjönk jag sen ned i soffan med chokladglass och lite nätshopping. Mycket bra lördag kan vi väl konstatera.

Söndag betydde sen såklart visningar och måndag idag en ny vecka fylld med jobb. Let's do it!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin