Därför är livet freaking amazing just nu

Det sista jag sa till Mamma igårkväll (förutom Godnatt och Absolut, jag låser och larmar.) var att Idag var en bra dag! Och det sista Mamma sa till mig (förutom Godnatt och Är du snäll och larmar på?) var Livet får ha sina upp och nedgångar, men visst är det skönt att veta att det alltid kommer en bra dag? Och precis så är det! Efter regn kommer solsken. Efter natt kommer dag. Och så vidare, och så vidare.
För mig är det då viktigt att ta en stund till att stanna upp och reflektera. Inget stort och djupt, utan tvärtom snabbt och enkelt. Vilket jag också gjorde.

3 anledningar till att livet är freaking amazing just nu

Jag fick världens feeling av det fantastiska vädret och gav mig ut på en löptur klockan nio igår kväll. Inget långt, inget snabbt, inget prestigefyllt. Tvärtom stannade jag typ var 10 meter för att jag var tvungen att njuta utav solnedgången. För alltså wow!

Jag har världens roligaste dagar framför mig! Jag är nästan rädd att jag har överhypeat det och att jag bara kommer att bli besviken, haha! Nej, men Midsommarafton och Midsommardagen skall bli magiskt bra - så enkelt är det!

jag har ätit så mycket god mat de senaste dagarna! Och betydligt mer ska det bli!

3 saker jag måste göra idag

Plocka mina ögonbryn! Ljuset i badrummen här i Mamma och Pappas hus har tydligen inte varit optimalt för det. Här har jag gått runt och känt Najs! Mina bryn sköter sig för en gång skull klipp till att jag gick i i provrummet på HM och bah OMG! Vem har planerat buskar i mitt face?? Hahaha!

Måla mina tånaglar! Klackar med öppnar tår - nuf' said.

Hämta paketet från Nelly! Som förhoppningsvis har kommit lagom till lunch. Inte för att jag beställde hem något som jag tror passar tills imorgon, men jag håller i alla fall tummarna. Och för att fortsätta så måste jag hitta något att ha på mig. Wish me luck, haha!

3 saker jag ser fram emot

Alla tillfällen jag har inbokade med vänner! Midsommarafton med Alvina, Midsommardagen med Agnes, samtal med Sofia (miss you!), gympass med alla mina gamla kollegor, födelsedagsfester och en massa mer!

Första stranddagen! Jag har fortfarande inte fått till en enda en, men snart så!

Frukost! För nu kurrar magen högt, hihi!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Älskar energin du bjuder på i detta inlägg <3 Hoppas midsommarfirandet blir lika bra som du hoppas på!
nouw.com/celinelundqvists
Linnea,
Kul lista! Påminde mig om att jag också måste plocka ögonbrynen haha 😊
linneakinis.blogg.se
Jennifer,
Underbart att höra att du haft en bra dag fina du, det förtjänar du 😃
missjennifer.se
Sara,
vackra bilder, och kul med posetiva punkter 😊
sarakarlson.blogg.se
Ida,
Såå underbart inlägg och så härliga punkter du tar upp!! Så härligt med sommarvädret och massa roliga saker inbokat framöver, det är du värd<3 massa kramar!
idanilssonphoto.se
sjosefine
sjosefine,
Men underbart!!!!!! ❤
nouw.com/sjosefine
artibus
artibus,
Jag blir så inspirerad utav dig. Du är en fantastisk bloggerksa, kvinna och ja allt. Herregud vad jag lär mig mycket utav dig. Utan dig hade jag nog inte ens fortsatt blogga! Saknar dig <3
nouw.com/artibus
Lillan Kind,
Åh så underbart och glädjande att läsa att ditt liv känns bra nu!😊 För det är ju så att livet går upp och ner som en sinuskurva, men som du skriver kommer det alltid en ny bra dag. Det är härligt att du tar dig tid att reflektera och att njuta av solnedgången. Det är i såna stunder man finner livets viktigaste insikter - inom sig själv! Stor kram!!❤️
varapavag.se
Hannas krypin,
Underbart inlägg att läsa! Jag hoppas på såklart att dina kläder som du beställt passar.
hannafialotta.blogg.se
Yasmine,
Magiska bilder på solnedgången! Det är något väldigt speciellt med solnedgångar alltså! Kram <3
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin