Därför älskar jag dyr träning

Happy Friday huns!

Jag kan säga att jag är såååå trött idag. Ringarna under mina ögon är inte att leka med. Egentligen har jag inte haft en så ansträngande/sen vecka, men jag är verkligen slut. Jag ska ju fira min födelsedag ikväll, men en liten (rätt stor del av mig) hade tyck att det var så skönt att ställa in allt och bara ligga på soffan med en godispåse i handen. Speciellt med tanke på att jag sen ska jobba stor del av helgen med.
Men min mer rationella del av hjärnan vet att jag faktiskt vill och behöver det här, så det kommer bli sjukt kul! Jag tänker ofta på just det; skillnaden mellan att vilja och behöva. Och ju st nu behöver jag vara med mina vänner, dricka ett par glas bubbel och fira livet.

Dagen kickades precis igång med Barry’s. Alltså ÄLSKA! Det må vara rätt så dyrt, men det är verkligen värt det. Och som jag skrivit innan, en av fördelarna med att det kostar lite är att man då tar i ordentligt för att varje pass ”ska va värt det”. Ta bara idag som exempel. När jag gick dit kände jag bara ”Vill inte. Det kommer ju va så jobbigt…”. Klipp till att jag går därifrån, helt slut, men ändå nästan lite irriterad över att det inte va ännu jobbigare haha! Bästa sättet att starta fredagen på och nu 100% redo för den här dagen!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin