Där hittar jag min inspiration

Vad gör man när man har absolut noll inspiration? När man vaknar och allt man känner är tentap’s svarta hål tryckandes över en? När hela ens identitet ifrågasätts av en vilja av att inte göra någonting? Jo, man vänder sig till allas vårat älskade internet. Så här kommer lite utav det som lyckats fånga mitt intresse de senaste dagarna.

Lovisa Barkmans lägenhet
Nejmen snälla, kan jag inte bara få flytta in?? Jag dör för hennes inredning och ligger bara och drömmer om att få göra samma sak. Jag har dock insett att det finns inte en chans att kunna göra det på mina framtida 20-25 kvadrat, haha! Men drömma kan man ju alltid göra!

Vitt, beige, grått och svart
Nej, det är verkligen ingen nyhet. Ja, det är en trend som har varit väldigt länge nu. Men vet ni vad? Jag kan inte fortsätta att älska allt det naturfärgade med kontrast utav svart. ÄLSKA! Så allt jag vill just nu är bara att total-rensa garderoben och fylla den med nytt och härligt. Går dock ihop lite sådär tillsammans med CSN och kommande resor, haha!

Edita Renlund, aka @foodjunkieblog på ista
Jag ska helt ärligt säga att nej, jag följer henne inte. Däremot är jag inne och kikar på hennes insta nästan varje dag (kanske helt enkelt bara borde klicka på den där följ-knappen, haha). Bortsett från superhärliga bilder överlag, så langar hon helt otroliga recept. Ska jag laga något med kikärtor (vilket har varit väldigt frekvent de senaste veckorna - så gott!) så är det hos henne jag kikar in.

Vad har ni hittat på sistone? Något specifikt att dela med er?? =)

Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
Internet är verkligen fantastiskt oftast! Vilken inspo du hittade! Så mycket fint och fina bilder 😍❤️ Kram!
nouw.com/tinafalkestad
hilmak
hilmak,
Beige är verkligen helt galet snyggt i typ alla nyanser!!
nouw.com/hilmak
Linnealiebig
Linnealiebig,
Wohoo, såååå snyggt ❤️❤️
nouw.com/linnealiebig
malinkirstine
malinkirstine,
Hade jag skrivit en sådan lista så hade du varit min punkt nr. 1 <3
nouw.com/malinkirstine
Johanna Utterberg ,
Så härlig inspo och jaaaa, älskar beige i 100 nyanser!! Så vackert!<3
johannautterberg.se
beattriicee
beattriicee,
Wow, så snyggt!!
nouw.com/beattriicee
matildakz
matildakz,
Så himla snyggt 🤩
nouw.com/matildakz
malinhardstahl
malinhardstahl,
WOW WOW WOW så mycket snyggt!!!!
nouw.com/malinhardstahl

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin