Dags för en dagens

Med tanke på att klockan inte ens slagit 07 än och det är några timmar kvar innan min hjärna vaknar ordentligt så kan jag väl egentligen inte mer än gissa, men nu var det ett tag sedan vi körde en Dagens. So here goes =)

Dagens humör: orimligt trött, men allmänt taggad. Jag fick en massa bra besked på jobbfronten igår, och som vi vet är jag kass på att separera jobb- och privatliv. Så går det bra där går det allmänt bra.

Dagens look: Just nu är det träningskläder, men om en stund blir det svarta kostymbyxor, en vit skjorta och en grå/rutig kavaj.

Dagens ser fram emot: Om bara 3,5 vecka kommer min älskade lillasyster upp till Stockholm. Och vet ni vad vi ska göra? Jo, vi ska på Ellery Beach.

Dagens längtar: På torsdag kommer min bästa vän upp till Stockholm. LÄNGTAR! Så jag tänker att jag ska boka bord på Raw åt oss direkt när jag kan smita ifrån jobbet. Jag har velat gå dit ett bra tag nu, så två flugor 👌🏼

Dagens hoppas: Jag hoppas kunna hinna springa från dagens sista möte och förhoppningsvis komma in på Body Balancen på Odenplan. Det känns verkligen som att min lilla hjärna hade behövt pausen, för att inte tala om att min numera stela kropp behöver stretchen.

Dagens behöver: Jag behöver boka in en massa kul att se fram emot. Tidigare hade jag ju alltid mina post-tenta-resor. Nu däremot vaknar jag måndag, jobbar veckan ut, är ledig på lördagen och sen är det jobb-söndag följt av måndag igen. Speciellt med hösten på väg så behöver jag fylla min kalender med kul grejer. So let’s!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin