Dags att ta tag i livet

Innehåller affiliate-länkar

Tröja HÄR // Byxor (mina nya favosar!) HÄR // Skor HÄR

Jag har aldrig någonsin riktigt haft den där nytt år, nytt jag-känslan. Jag menar, vad spelar det egentligen för roll om man skriver 2018 eller 2019? Jag är ju fortfarande samma gamla jag oavsett om det är den 31 December eller den 1 Januari.
Men idag, eller egentligen var det nog redan igår, jag fick en riktig energikick till att ta tag i livet. Kalla det new year, new me eller helt enkelt bara en härlig feeling, men jag är igång!

Så jag tog en liten stund att fundera, planera och ta tag i en del saker. Bland annat:

Har jag tagit tag i min kost! Precis som jag skrev i mitt inlägg igår (du hittar det HÄR) har jag planerat att lägga om min kost, vilket jag också gjorde till veckans utmaning. Och hittills går det superbra - vilket gör mig så sjukt taggad! Visst, det har bara gått två dagar, och jag var tvungen att tulla lite på punkt två idag (men till er som var oroliga när jag skrev ut dagens planer imorse kan jag lova att jag åt min lunchlåda direkt efter passet, haha!), men jag märker redan skillnad. Underbart!

Har jag insett att jag kanske behöver försöka lugna ned lite. Jag gör så mycket kul att jag har lite smått problem med att ta det lugnt ordentligt. Att vid klockan 4 inse att jag är påväg hem utan några planer eller måsten på hela kvällen får det att börja klia i fingrarna på mig på en gång. Vad kan jag planera in? Vad hinner jag göra? Ska jag inte möjlighet att skaffa ett extra-jobb nu när jag faktiskt har lite tid över? Nej, nej, nej Matilda! Du behöver andas! Du behöver chilla! Du behöver sätta dig i soffan och bara se en film!
Kom ihåg det är du snäll!

Har jag gått på ett läkarbesök! Ni vet ett sånt där jobbigt som man bara skjuter upp hela tiden. Något som egentligen inte är så viktigt, men som man vet att man borde göra. Så idag tog jag mig själv i kragen och drog dit på en dropin-tid

Har jag bestämt mig för att ta tag i min träning! Nu tänker ni kanske Okej?? Du som redan tränar så mycket - hur tänker du nu?? Då kan jag börja med att säga att nej, jag ska absolut inte lägga in mer träning på schemat. Tvärtom. Jag ska se till att planera min träning mer varierad så jag håller mig motiverad och kan eliminera dom lite mer värdelösa passen som man lite gör bara för att få det gjort. Förstår ni vad jag menar?

Har jag (och Sofia) bestämt att det här året ska fokus ligga mer på vänner! Vilket vi också tagit tag i genom att boka in en sällskapsspelskväll på Fredag. Hur mycket mys??
Jag skäms lika mycket över det varje gång jag tänker på det, men jag har väldigt lätt att prioritera bort mina vänner. Dom finns på jobbet, dom finns i skolan, och det har dom alltid gjort. Jag träffar dom där och sen kan jag åka hem och bara fokusera på mig själv.
Men så funkar det ju faktiskt inte! Alla relationer handlar om att ge och ta! Och det ska jag fokusera på i år!


2018 var ett fantastiskt år för mig, så nu tänker jag göra allt jag kan för att 2019 ska bli det med. Wish me luck! =)

Gillar

Kommentarer

mollysvedin
mollysvedin,
Så snygg outfit!! <333
nouw.com/mollysvedin
Matildaberlin
Matildaberlin,
TACK finaste <3
nouw.com/matildaberlin
elinelmersson
elinelmersson,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack vännen <3
nouw.com/matildaberlin
Heléna,
Härligt att du tar tag i de saker du vill jobba på finaste du 💖 Hoppas du får en underbar vecka fylld med en massa skoj 😊 Kramar 💖💖💖
helna.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
TUSEN TACK vännen!! Stor kram <33
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Gud så snygga kläder då! Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Tusen tack sötnos <3
nouw.com/matildaberlin
Marittheonlytiger
Marittheonlytiger,
Varsågod❤️🥰
nouw.com/marittheonlytiger
Marittheonlytiger
Marittheonlytiger,
Du ser niiiiiiiiice ut💖🥰❤️
nouw.com/marittheonlytiger
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack fining <3
nouw.com/matildaberlin
Alice,
Fick svar angående postern. Den var skickad 2/1 så du borde ha fått den. Dom skickar en ny idag och ifall du får båda så får du behålla båda. Håller tummarna att denna kommer fram!
alicelindstrom.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack söta!! <3
nouw.com/matildaberlin
sjosefine
sjosefine,
Kläderna såg så mysiga ut! 😍
Det fixar du! ❤
nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Underbara är vad dom är =) KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Det låter som bra saker att ta tag i, och du är så fin 😊 <3
nouw.com/aflyingbutterfly
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack finaste du <3
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Kul att du redan märker skillnad med kosten! 😃 OCh sällskapsspelkväll låter mer än mysigt, det vill jag också planera in snart! Kram fina <3
www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men ja! det är faktiskt helt fantastiskt!! Kram <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin