Dags att skaffa pojkvän?

I samarbete med Hunkemöller

BH Maya <--- utan tvekan en stor favo!

Godmorgon finingar!

Sablar vilken slö helg det har varit. Jag kan inte bestämma om det är positivt eller negativt. Skönt för att jag har fått tid till att ta tag i tvättstugan, jag har följt allt vad corona-restriktioner heter och jag har fått vila upp mig. Men jag har också insett hur dåligt jag mår av att vara såhär understimulerad. Jag behöver mina vänner. Jag behöver vara social. Det är så att jag nästan så att jag börjar fundera på om jag inte skulle haft en kille i mitt liv. Bara någon att vara tillsammans med. Men så inser jag att 1. jag har inte riktigt tid för någon annan i och med jobbet just nu, och 2. det går fasen inte att dejta nu... Så ja, kanske inte just nu. Istället ser jag fram emot att få komma hem till min älskade familj och få hänga med dom lite.

För nu är det fasen inte långt kvar. Och nu är vi ju äntligen där - jul! 1a Advent igår och 1a December imorgon. Hur underbart? Jag är verkligen alldeles lycklig i själen! Efter att ha sett sista avsnittet av The Queens Gambit igår passade jag på att ta en promenad bort till Norra Djurgårdsstaden och det var verkligen fantastiskt att se hur alla hade tillbringat dagen med att sätta upp ljusslingor, granar, stjärnor och allt däremellan. Älska!

Mina absoluta favorit-trosor. Stringtrosa ULV. Jag tror nog jag har typ 20 par nu (inget krydd) i flera olika färger. Älska!

Något annat jag också älskar är att jag (as I told you) äntligen har tvättat i helgen. Bortsett från de 2 parett strumpor hade jag väl cirka bara 4 par trosor kvar med. Och även om de numera är fyra helt okej par (inte mina gamla Hello Kittys) så är det oerhört trevligt med att få tillbaka alla mina favoriter (👆🏼). Tänk att jag aldrig tidigare har förstått hur stor skillnad det är på underkläder och underkläder. Note to self: Se till att rensa den där lådan med jämna mellanrum. Cuz it's worth it!!

Med det sagt tycker jag att vi nu tar måndag och ny vecka, eller vad säger ni??

Gillar

Kommentarer

Aaron
,

<3

matildakz
matildakz,

Godmorgon, hoppas du får en bra start på veckan!

nouw.com/matildakz
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Förstår dig, känner mig också väldigt understimulerad! <3

nouw.com/sarahlinnsliv
Sara
,

Hej,

När du var i göteborg hade du nån brunaktig mysdress på dig. Kan ha varit här eller på instq jag såg det. Och jag leter över allt för att hitta kläderna.vart har du köpt dem?

Snälla svara❤

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin