Dags att flytta

Godmorgon hjärtan!

Idag är det fredag och jag vaknade glad, något trött och med en fantastisk träningsvärk. Jag körde mitt första Megaformer-pass på ett par månade, och det känns kan jag säga. Anledningen till att jag inte har kört är att min favoritinstruktör slutade köra på mornarna och när jag i samma veva insåg att jag bara hade ett enda klipp kvar ville jag inte råka wastea det på en dålig instruktör. Som jag sa till min kollega Alex igår: det hade varit så typiskt mig att istället missa giltighetstiden och se klippet brinna inne, haha. Vilket faktiskt höll på att ske. Med 6 dagar till godo sitter jag nu här göttig träningsvärk och laddar inför morgonens pass på Barry’s.

Beroende på när jag kommer ifrån jobbet idag ska jag kanske springa iväg på en AW innan jag sen djupdyker rakt in i helgens stora projekt och fokus: packa, packa, packa.
För det första ska ett antal paket packas och skickas. För det andra ska min väska packas inför Gotland. Och för det tredje har jag ju en hel lägenhet att packa ihop.


Jag har nästan lite panik över att jag inte har panik över hur mycket jag har att göra. Jag menar, när jag kommer tillbaka från Gotland flyttar jag och än så länge har jag inte packat en enda kartong. Samtidigt vet jag inte ens var jag ska börja. Med tanke på att jag ska renovera lite först kommer jag fortfarande bo kvar här och då måste jag få det att fungera. Så hur mycket ska jag packa? Hur mycket ska jag ha kvar? Gahhh! Wish me luck säger jag bara. Och ha en fantastisk fredag med såklart!

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,

Ser fram emot att ta del av renoveringen och fixet i nya läggan. Ha en bra fredag och njut av helgen. Kram <3

nouw.com/matildatakkula
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Så kul att du ska flytta ändå! Förstår det där tänket att det är svårt att veta var en ska börja. Men när jag väl börjar så kommer jag igång med flera lådor direkt 😊 Hoppas att du får en fin helg!

nouw.com/psykiskohalsablogg

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin