Dags att acceptera fakta

I samarbete med OmdömmesStälle

Som sagt, jag behöver uppdatera min garderob. Större delen av året har jag gått runt i samma kläder. Inte för att jag egentligen inte har olika outfits, utan för att jag hela tiden gått runt och tänkt att"snart kommer jag gå ned igen, ingen idé att köpa kläder som kommer vara för stora". Men det börjar bli dags att acceptera. Mina 10+ kilon verkar vara här för att stanna och en vinter utan några byxor kommer bli ett antal kalla månader, haha. Så nu när Black Week är här tänker jag att det kan vara ett perfekt tillfälle att köra. Det mesta kommer jag klicka hem (för vem orkar trängas med alla miljoner människor på stan?). Bland annat kommer jag kika hos About You som jag hört så gott om men fortfarande inte köpt något från, men jag behöver också lite nya sidor då jag inte hittat så mycket på mina standard-sidor på sistone. Jag är lite smånojig när det gäller nya ställen då jag blivit scamad en gång (de 6 paren skor jag hade beställt blev istället en polisanmälan), så det är så sköt att det finns sidor som OmdömesStälle där man kan läsa om och jämföra innan man åker på en ny nit.
Men vad är det då jag behöver?

- Nya jeans. Det får räcka med ett par då jag inte kommer att använda dom på jobbet ( = 99% av min vakna tid), men jag älskar helt basic outfits med en t-shirt eller en stickad tröja och ett par vanliga blå jeans. Så det ska jag leva i under min ledighet.

- Skinnhandskar. Nog för att jag älskar Mammas hemmastickade vantar, men ett par klassiska handskar går bättre hem på kundmöten.

- En ny vinterjacka. Jag vägrar frysa i år. Punkt.

- En till klänning från Adoore? Jag såg att dom hade rea, så jag är så sugen på att klicka hem en (eller ett par) sommarklänningar med.

- Skor. Av alla de slag. Behöver btw sortera ur och försöka sälja x antal av de jag har med btw.

- Jag MÅSTE byta ut min trotjänare till vardagsväska. Alla som känner mig vet precis vilken. Det är den där stora axelväskan jag bär med mig överallt. Den som är packad med dator, Ipad, träningskläder, ombyte, mellanmål och allt där emellan. Halva mitt liv skulle man väl kunna säga. Som ni förstår väger den ca ett halv ton och börjar nu gå sönder. Eller börjar och börjar. Att den fortfarande håller ihop är ett under. Så en ersättare är ett måste.

- ... plus allt möjligt annat som går att ha på sig på jobbet.

Ska ni köpa något nu under veckan?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin