Dagens visning: 17 miljoners lägenhet

Kan man få beställa den här helgen på repeat? I sånna fall tar jag gärna två tack. Efter gårdagens totala energi-boozt (som några utav er kanske såg på min instagram) vaknade jag på riktigt bra humör idag. Lite (väldigt) otaggad på löpturen jag skulle starta dagen med ska jag erkänna. Inte på löpturen i sig utan på grund utav att gårdsgens runda kändes så tung. Men skulle jag lyckas få till någon träning idag så fanns det inget annat alternativ än att snöra på sig skorna. Och åh vad tacksam jag är för att jag gjorde det!

Att få vakna till liv tillsammans med resten utav Stockholm samtidigt som solen både sken och värmde mot huden, nej magiskt! Jag bestämde mig för att springa in mot stan och plötsligt var jag ute på Djurgården. Check på den delen utav min bucket list btw =)
Kan vi snälla ta en liten stund för hur otroligt vackert Stockholm är? Och med tanke på att jag är född och uppvuxen på Gotland så betyder det ju verkligen en hel del, haha!

Löpningen i all ära, men känslan efteråt. Mm, mm, mmm! Nyduschad, sminkad och fräsch kröp jag ned i sängen med min frulle. Säger då det, mina frullar är heliga.

Söndag som det är, blev det dock inte allt för länge. 3 visningar stod på dagens schema. Så det var bara att dra på sig kavajen och sticka in till stan. Tänk att det snart är jag som kommer stå där och berätta om mina objekt, försöka matcha köpare och säljare, och dra igång budgivningar. Ihhhh!

Dagens stora fråga dock: Vem tusan har pengar till att köpa en 17 miljoners lägga? Och vem tycker ens att det är värt att lägga sånna sjuka summor på det?

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Du passar sjukt bra i de kläderna 😍 Jag instämmer med dig helt , därför jag är förälskad i Stockholm för det är så sjukt vackert!! jag har också ställt mig frågan , hur har människor pengar med sådan stora summor??? 💝
nouw.com/emmamehrali
Linnéa,
Heeelt otroligt, en sån lägenhet hade man ju gärna sett, men precis, vem betalar dom pengarna 🥴
nouw.com/linnealiebig
Johannagrahn
Johannagrahn,
Hade aaaaldrig lagt det på en lägenhet haha. Ett hus hade jag dock lätt kunnat göra det hehe ☺️
nouw.com/johannagrahn
englabjork
englabjork,
Men alltså din blogg får mig att vilja flytta till Stockholm nu nu nu!! Dock inte till en 17 miljoners lägga hahah! Kram på dig fina du <3
nouw.com/englabjork
Mammatillthea
Mammatillthea,
Jösses, i Lidköping där jag bor låg det ute en stor lyx villa mitt i stan för 13 miljoner. Är sådan otrolig skillnad 🙈🙈
nouw.com/mammatillthea
happyM
happyM,
Omg, helt sjukt hur mycket pengar det finns hos vissa haha ♥️ Stor kram finis ♥️
nouw.com/happym
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det finns många med väldigt mycket pengar. Tyvärr tillhör jag inte dom 🙀
nouw.com/stenhagenbettan
linndossing
linndossing,
Stockholm är så galet vackert, älskar den staden!! 17 miljoner, det är så sjuka pengar att man knappt förstår det?! Herregud!
nouw.com/linndossing
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men wow vilka magiska bilder!
nouw.com/tildablanksvard

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin