Dagens tips: Hikea inte i skinnbyxor

Jag brukar börja en del inlägg med God morgon hjärtan, men ikväll blir det istället God natt hjärtan. För herre vad trött jag är! Vi ligger exakt 12 timmar före er, och när jag skriver det här är klockan nästan elva. Delvis beror tröttheten på jetlag, delvis på det faktum att jag vaknade sjukt tidigt, och delvis (snarare stor del) på det faktum att min stegräknare just nu står på 38 310 steg.

Det är en morgonpromenad, 2 hiker och en löptur, som råkade gå från planerade 6 kilometer till att landa på 13 inkluderat backträning (det var det här med att räkna rätt och att inte springa vilse...), senare. Så ja, lätt trött i både kropp och knopp.

Jag har ju sagt att jag under resan har velat hikea i bergen. Well, efter idag tar jag tillbaka det lite halvt. Jag vill hikea, på en ordentlig stig, upp för berg och genom natur. Men det var det där med ordentlig stig. Jag är inte skapad för att tränga mig genom buskar och snår, haha! Och det var exakt vad en av dom två hikerna vi gick på idag var. Viss del bra stig, men viss del rakt igenom total terräng, och nu vet jag att det definitivt inte är min grej. Var det värt det tho’? Ni ser ju bilderna själva, så jag tror inte att jag behöver svara på det.

Dagens tips: gör det definitivt inte i splitter nya skinnbyxor!

Det är verkligen helt otroligt hur varierande allt är här. Vädret, naturen, människorna - allt! Det går verkligen från mörka skogar med regnskogs-klimat, till gröna kullar, till ängar med smörblommor, till Waikatiki beach ⬆️ Aldrig någonsin har jag sett så mycket olika på en och samma resa. Och bäst av allt - jag har fortfarande flera dagar kvar att uppleva så mycket mer! Men först ska jag sova riktigt gott, så Godnatt Hjärtan!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Oj så vackert där är
nouw.com/sweetwords
mittlivmedreumatism
mittlivmedreumatism,
tildablanksvard
tildablanksvard,
Vilken magisk resa😍
nouw.com/tildablanksvard
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså hur underbart är inte detta?! WOW <3
nouw.com/emmaengstrom
artist
artist,
Vad härligt!
nouw.com/artist
Linnealiebig
Linnealiebig,
amandassofi
amandassofi,
Naturen ser verkligen helt magisk ut!!
nouw.com/amandassofi
linnronning
linnronning,
Åh, alltså så sjukt fina bilder!!! <3
nouw.com/linnronning

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin