Dagens lista

Dagens humör: Neutralt, om det nu kan vara det. Inte överdrivet lycklig, inte det minsta olycklig. Utan har bara liksom varit

Dagens smink: ⬆️ Min vardags-make

Dagens träning: Blev ett antal omgångar utav en gammal BodyJam-release. Jag ska nämligen ha ett specialpass på Torsdag. 2 timmar BodyJam, och dessutom är det gratis! Är så galet taggad!!!

Var? SATS Base Täby

När? Torsdag 17-19 (kan man bara var med en timme, antingen första eller andra, är det med helt okej)

Hur? Skriv till mig så bokar jag in dig GRATIS!

Dagens bästa: Instagramtävlingar - utan tvekan! Jag som i vanliga fall aldrig vinner något (vi snackar total lycka dagen jag skrapade fram 90kr på en trisslott) har gått och vunnit två stora tävlingar på sistone. Först vann jag ett 3 månaders träningskort på Nordic Wellness för ett par veckor sen, och idag vann jag biljetter till Fitnessfestivalen. Tack och bock säger studenten som ändå tänkt gå och nu sparade in dom kronorna!

Btw så håller jag på att sätta ihop en adventskalender och fick idag ett helt otroligt besked. Tro mig när jag säger att detta är inget ni vill missa, så stay tuned!!

Dagens godaste: Kommer förhoppningsvis vara middagen jag står och lagar just nu. Det blir en lite experimentell Chili con (sin) carne gjord på veg-färs och med sojabönor i istället för nåt annat. En riktig favorit här hemma!

Dagens sämsta: Att jag inte fick i närheten utav så mycket plugg gjort som jag hade planerat idag.... Jag försökte verkligen,satt till och med på biblioteket, men hjärnan va helt enkelt inte med

Dagens insikt: Jag kan faktiskt nå mitt mål med att få 1000 följare på Instagram innan året är slut. Ett tag såg det kört ut och jag gav upp den drömmen, men nu är jag back on track.

Ni hittar förresten min insta HÄR

Dagens ser fram emot: Hela helgen!

Fredag: Då ska jag ha glöggmys tillsammans med ett tjejgäng från skolan. Äntligen ska jag få plocka fram alla julkänslor som ligger och bubblar i mitt hjärta! Och tillsammans med dom dessutom - underbart!!

Lördag: Fitness festivalen! Woop woop woop! Jag var där förra året och hade hur kul som helst, så nu är förväntningarna på topp!!

Söndag: Första Advent ❤️ Här skall pyntas så det heter dugas! Jag ska ner och gräva i källarförrådet och bära fram ALLT pynt jag har. Julmusiken ska gå på hög volym och pepparkakor ska ätas för glatta livet. Taggad tjej? Ohh ja!

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind ,
Det låter som en riktigt bra måndag!😊 Jag ser också fram emot att få plocka fram alla julkänslor! Så härligt med glöggmys!😊 Kram❤
varapavag.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAA! Verkligen <33
nouw.com/matildaberlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha åh gjorde så ont i hjärtat på mig när jag TILLSLUT nådde 1k förra månaden och sedan fick 30 avföljare så är 30 följare ifrån målet igen! Så irriterande :') Hoppas vi båda når våra mål snart nu <3 Och grattis till alla vinster! Grymt ju!
nouw.com/celinelundqvists
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men neeeej! So close, and agin yet so far.... Dom kommer tillbaka!!! HEJA dig <3
nouw.com/matildaberlin
janielindahl
janielindahl,
Alltid så fin Matilda, med eller utan vardagsmake 💕 Och STORT grattis till instavinsterna, är det inte som man säger? Plötsligt händer det 😃 Åh, nu blev jag meganyfiken på detta med julkalendern, låt oss inte hållas för länge, okej?! 💖💖
nouw.com/janielindahl
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TACK finaste du!! Och tusen tack!! Blir så glad =) KRAM <33
nouw.com/matildaberlin
Frida,
Vad gott, älskar att göra egna chilisar, currys och grytor. De blir utan kött hos mig med 😊
Och vad fin du är 😊
fridachristina.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaaa! SÅ galet gott <3
nouw.com/matildaberlin
Ullie,
va fin du är så fina bilder
weberskold.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fina <3
nouw.com/matildaberlin
linneassofie
linneassofie,
Roligt att du haft sån tur på senaste tiden! Det är aldrig fel 😃 Kramis <3
nouw.com/linneassofie
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina!! Är verkligen så glad!! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Johannasoderberg
Johannasoderberg,
Åååh vad mysigt, längtar också till första advent <3
nouw.com/johannasoderberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Grattis till två perfekta vinster🎉kram
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
TACK finaste du <33
nouw.com/matildaberlin
Mathildaannafelicia
Mathildaannafelicia,
Finaste!!
Matildaberlin
Matildaberlin,
happyM
happyM,
Det är så himla bra med drömmar 💕
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin