Dagens fotografering

Nejmen hej livet! Hej Fredag! Var ska jag ens börja med den här dagen? Vi kan ju ta det från start när jag klockan 05:36 imorse flyger upp ur sängen, iförd enbart trosor (vi ska tillägga att ja, det är insyn i min lägga) för att stänga av min robotdammsugare som tydligen tyckte att så dags är en bra tid att börja städa på. Efter det var dagen igång, för försök somna om efter en sån hjärt-attack, haha!

Efter det däremot har dagen rullat på bättre än man kan tänka sig. På förmiddagen hade jag och Vitore som också är ny på kontoret, en tid hos en fotografen för att fota bilder till hemsidan. Först var jag verkligen sjukt nervös. Att fota bilder till bloggen är en sak för här är det jag som har kontroll över såväl redigering som vad som faktiskt ska publiceras. Men framför någon annan har jag faktiskt inget att säga till om.

Jag kan säga att jag var nervös helt i onödan. Denna Håkan alltså! Han kan ju vara en utav dom härligaste personerna jag stött på. Försök se lite seriös ut när han och Vitore fick en att as-garva konstant. Bästa Fredags-förmiddagen!!

Så nu nu hittar ni mig på hemsidan med. Snart redo att börja förmedla alla Östermalms lägenheter. Ihhhh! Jag ser ju nästan ut som en riktig mäklare, eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

karins
karins,
Kul! Fina bilder!
nouw.com/karins
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Så fin på bild 😊❤️ Kram
nouw.com/marreekholm
Therese,
sofiahaag
sofiahaag,
happyM
happyM,
Åhhh bilden blev ju hur fin som helst, gud så proffsig hihi ❤️ Kram
nouw.com/happym
Crille,
Fina bilder 😊
arostakfasad.se
linndossing
linndossing,
Sååå snygga och proffsiga bilder <3 Kram
nouw.com/linndossing
artist
artist,
Vad roligt! Grattis!
nouw.com/artist
Ajli,
men du, det blev ju svinbra! <3
ajlimuller.se
Mammatillthea
Mammatillthea,
Blev super bra ju 🤩
nouw.com/mammatillthea

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin