Dagens craves

When I say Monday you say woop!
Monday - woop!
Monday - woop!

Lite den känslan har jag just nu. Och det är trots att jag suttit i telefon mer eller mindre hela dagen och inte bokat ett enda samtal. Antalet gånger jag fått höra Nej idag kan jag knappt räkna till, och ändå - Måndagsfeelingen är på topp! Hur har eran dag varit?

Under dagen har jag haft diverse olika craves. Det har liksom känts lite som att jag är på väg någonstans (i livet) och att jag har en massa att sträva emot, och i och med det en massa småsaker för att göra mitt liv ännu lite härligare. Kan ni förstå vad jag menar?

Dryckes crave: Matcha latte <-- alltså sååå sugen!

Materiella crave: Air pods. Kan jag inte bara få tummen ur och beställa ett par?

Beauty crave: Settingsprayen från Caia Cossmetic.

To do crave: Ta tag i att gå igenom mitt förråd igen, uppdatera min Shpock och fortsätta sälja av allt jag inte använder. (Vill ni fynda lite snygga, billiga kläder hittar ni den HÄR)

Feelings crave: Att känna mig hälsosam! Precis som jag skrev imorse. Och än så länge känns det så bra! Woop woop!

Mat crave: Fisk med potatis, sås och ärtor. En av mäklarna hade med sig det till lunch och det såg sååå gott ut. Gissa vad som just nu står i ugnen och är redo att serveras om typ 5 min? Mm, mm, mmm!

Har ni haft några craves idag?

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Det låter som en intressant dag du haft 😊 snygga bilder 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Som vanligt är du grymt fin! 😃
nouw.com/jenniferofhbg

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin