Dagens

Dagens humör
Riktigt bra faktiskt! Och det är trots ett regnigt Stockholm, saker som jag glömt lite här och var antalet Nej, nej, nej jag fått i telefon. Hur har eran dag varit?

Dagens outfit
Svarta kostymbyxor, vit blus och svart kavaj. Fasen vad jag behöver uppdatera min jobbgarderob.

Dagens look
Fick bli min vanliga make och sen en hög slickad tofs för att dölja hur äckligt mitt hår är. Jag har kommit till insikten av att min morgontränings medför vissa problem. I vanliga fall duschar jag alltid på kvällen, vilket gör att man har tid att både tvätta håret, raka benen och allt annat. Men inte en chans att jag orkar släpa med schampoo eller rakhyvel till gymmet. Så nu sitter jag här, med håriga ben och fettig frisyr, haha!

Dagens karma?
Kan någon förklara varför karma-gudarna bestraffade mig med att jag råkade kasta min mobil rakt ned på gatan när jag skulle tacka en billist för att han stannade för mig?? Här försöker man bara vara glad och trevlig, men så får man detta som tack... Tack och lov höll faktiskt mobilen!

Dagens tips
Använd ALLTID både skärmskydd och skal på din mobil!! Man vet uppenbarligen inte när man behöver det, hehe.

Dagens mäklar-update
Som jag skrev på min insta igår: Älska, älska, älska att jag lever ett liv där Måndagsångest inte existerar. Tänk att jag kan få leva en vardag med världens roligaste jobb. Alltså ihhhh!

Dagens mest irriterande
Är utan tvekan insikten av att tunnelbanans röda linje nu har gått in på sommar-tabellen. Det betyder att den plötsligt bara går var 10e minut, och självklart missar jag den konstant... Jag vet, var 10e minut är ändå ofta (tro mig - jag kommer från Gotland, haha), men när man är van med en snittad väntetid på 2-4 min så är det här sjukt irriterande.

Dagens totala i-landsproblem
Det är verkligen det löjligaste ever, men jag har flera samarbeten på gång där jag skall beställa hem lite grejer. Men när jag kommer hem är jag så trött i huvudet att jag orkar inte ta några beslut. Så jag öppnar sidan, scrollar, klickar och minimerar den sedan bara för att göra det på repeat dagen därpå. Som sagt - i-lands problem så det heter duga.

Dagens bästa köp
Det är oerhört nöjd jag nu åker hem med en fläkt under armen. Jag är verkligen inte den som klagar på värme, men de senaste dagarna har min lägenhet varit rent ut sagt outhärdlig. Visserligen regnar det och på gränsen till småkyligt idag, men nu är jag redo för nästa värmebölja.

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Meeen Matilda, vänd på det vet jag. Hur bra karma har inte du med tanke på att telefonen höll? Hehehe. Kraaaam <3
nouw.com/marietheresel
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Guld värt med fläckt alltså 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin