Dagens

Dagens humör
Just nu ska jag erkänna att jag är rätt så väldigt trött. Det har varit lite för sena kvällar och lite för tidiga mornar på sistone. Men ge mig en kopp kaffe så är jag snart på topp!

Dagens spontana
Ja, jag kan precis ha gjort något rätt så väldigt halvspontant. Lovar att berätta ikväll!

Dagens oväntade
Det kan vara så att jag inte kommer jobba så mycket idag och såklart inget alls imorgon, och jag är sjukt ledsen över det. Jag VILL jobba! Jag vill sitta still och mata samtal hela dagen (för att det är vad som behövs just nu).

Dagens panik
Vänta nu två sekunder! Det är Midsommar imorgon! Eftersom att jag inte riktigt har planerat något firande så har jag inte ens tänkt på det här med vad man ska ha på sig. Dessutom är jag upptagen hela dagen idag, så ja - panik!!

Dagens crave
1. 👆🏼 nämen snälla! Ser ni hur gott det ser ut?
2. Midsommarmat! Tro det eller ej, men jag cravear sill.

Dagens vill
Jag vill så gärna vara någon som älskar yoga! Eftersom att jag nu tränar innan jobbet hinner jag inte stretcha något alls (läs den dåliga ursäkten mellan raderna) och de senaste dagarna har jag känt hur jag verkligen stelnat till. När jag sen kikar på insta och ser yogis som är så mjuka och härliga i sina kroppar känner jag bara Vill också!!

Dagens härliga (nya) vana
De senaste nätterna har jag sovit med balkongdörren öppen. Så härligt! Frisk luft, något kyligt (sådär så man kan burra in sig ordentligt i täcket) och ljudet av sommar-regnet falla mot marken - ljuvligt!

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Godmorgon fining! Men du, ge dig fan på ett köra ett litet yogapass per dag så kanske kärleken kommer? 😍 Min Bara växer och växer. Kram vännen ❤️
nouw.com/marietheresel
Johannagrahn
Johannagrahn,
Sover alltid med fönstret öppet på sommaren, älskar det. Ljuden, luften, ja allt.
nouw.com/johannagrahn
Ellendelin
Ellendelin ,
Sova med fönstret öppet är också helt underbart. Vakna till ett kyligt rum så kan man burra upp sig i pojkvännens famn. ÅH!
nouw.com/ellendelin
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh jag hoppas det löser sig allt inför midsommar, outfiten är typ alltid det svåraste ju?! <3 Jag ÄLSKAR att ha typ dörren eller fönstret öppet och få in massa frisk luft, det känns på något sätt befriande om man kan säga så?! :'D KRAM bästa du <3
nouw.com/emmaengstrom

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin