Dagens

Dagens humör
SÅ bra! Mitt mående växlar som sagt väldigt mycket just nu, men idag har varit en såndär Guess who’s back, back again-dag.

Dagens gjort
Så fort Wilma slutade skolan hoppade vi alla in i bilarna och åkte ut till Fröjel för att gå igenom alla flytt-kartongerna från Farmor och Farfars lägenhet. Ett helt projekt kan jag säga! Det har varit flera generationer av småprylar, möbler, foton, porslin och allt möjligt att ta ställning till vad som är spara, skänk, släng och värdera.

Dagens bästa
Bortsett från det heeelt otroliga vädret (alltså snälla vad fantastiskt!) som kvalar in på en stark andra plats, så är det utan tvekan att vi fick träffa både Mormor och Morfar ute i Fröjel (på avstånd utomhus). Att inte få krama om henne var däremot något som halvt krossade mitt hjärta. Men att få se och prata med dom gjorde utan tvekan min dag. Vidare på en stark tredje plats kvalar Mormors nybakade pajer in <—- skynda er in på min insta och kika min story så ska ni få se.

Dagens träning
Redan imorse var vädret helt otroligt, så det blev en löptur innan frukost. Dock fick jag håll redan efter 2 kilometer som sen höll i sig till kilometer nummer 6. Sen höll det upp ett tag men kom tillbaka igen mot slutet. Så det var en rätt tung runda, men vädret och känslan efter var ju bara rent ut sagt magiskt bra!

Dagens make
För fjärde dagen sen jag kom hem är jag faktiskt sminkad. Dock helt utan foundation (ser ni hur mycket färg jag faktiskt fått?) och med bara ett tunt, tunt lager mascara (praise the lord för lashliftet).

Dagens plagg
Jag är verkligen förälskad i denna kappa! Så fin i färgen och verkligen vårig. Älska! (Jag har storlek 40 i min).

Dagens pepp
Efter alla dessa dagar av oispiration och understimulans har jag fått en massa roliga mail och kunnat börja planera in grejer i nästa vecka. Ihhh! Så kul och så mycket pepp!

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Ah, såååå fin du är 😍😍😍
nouw.com/linnealiebig
Elin,
Så mysigt inlägg vännen! Kram på dig <3
devote.se/elinelmersson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh fick också träffa mormor och morfar idag, men bara snabbt i farstun när vi lämnade av matkassarna, längtar tills detta är över så man får vara nära sina nära och kära <3
nouw.com/celinelundqvists
dks
dks,
Så herlig innlegg 😍
nouw.com/dks

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin