Dagens

Innehåller affiliate-länkar

Hej finingar! Hopas ni har en fantastisk dag! Tro det eller ej, men till störst del utav dagen har jag varit mobilfri (förutom för att fotografera), vilket varit så skönt. Därför har jag inte redigerat några bilder eller fixat något längre inlägg. Istället bjuder jag på en snabb Dagen.

Dagens outfit
Kommer att komma upp lite bättre senare. Men jag har haft där HÄR klänningen (alltså ÄLSKA), dom HÄR örhängena ( <-- just nu med 20% rea) och ett rött hårband.

Dagens humör
Som ett barn på Julafton (ålder är tydligen bara en siffra, hihi).

Dagens utan tvekan bästa
Jag ogillar att säga att något är ett tvång på julen, för det är det verkligen inte, utan det är ett val. Men att en dag på året inte ha några som helst andra måsten än att tillbringa dagen tillsammans med familjen, vilket vi verkligen gjort. Från frulle till att vi nu sitter tillsammans i soffan och pusslar (till och med katten ligger brevid mig och snarkar). Underbart!

Dagens good job Matilda
Jag valde imorse att för första gången ever bryta min lilla regel om att inte gå till gymmet på våran julafton. Varför? Jo, genom att ta min morgonpromenad på löpbandet istället för ute så hann jag plugga i en timme. Så skönt!

Dagens konstaterande
Just dom här timmarna mellan 08 till ungefär 17-tiden är utan tvekan dom bästa på hela året. Man går liksom runt och är varm inombords varenda sekund. Efter fem är det såklart också fantastiskt, men då har vi förflyttat oss från den där ↑ soffan och något slags antiklimax infaller. Kan ni känna samma sak?

Dagens sett
Filmen Klaus. Behöver ni en julfilm att fortsätta kvällen med så är det här ett riktigt tips för hela familjen =)

Dagens tagg
Efter att ha tagit en nubbe vid lunch som gick rakt upp i huvudet (insåg då att det är snart 2 månader sen jag drack, haha) blev jag sjuuukt taggad på morgondagens utgång. Äntligen ska jag få träffa min bästa vän (vi har SÅ mycket att snacka ut om)! Och så är det ju hemvändarfest här på ön. Så här skall ut och dansas! Woop woop!

Dagens fortsättning
Alldeles strax ska vi gå ned och ge oss på runda två av julmaten (MUMS!). Därefter blir det fortsatt pussling framför en annan film. Ytterligare ett grymt tips och ni vill ha en fantastiskt rolig film att kika på så är det Keeping Mum. Big tip!

Ha en fortsatt fantastisk kväll hjärtan! <3

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh vilken mysig dag! Hoppas utgången blir fantastisk idag <3 Kram
nouw.com/linndossing
malinkirstine
malinkirstine,
Men god jul på dig finaste Matilda! <3
nouw.com/malinkirstine
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh vilken mysig dag!
nouw.com/tildablanksvard
Jasmine,
Ni ser ut att ha haft en riktigt mysig julafton! Fint att se. 😊
God fortsättning!
Kram
rosanatt.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin