Dagens

Dagens humör
Sååå trött. Från det att larmet ringde 05:35 imorse har det inte varit en enda lugn stund. Inte på ett åh vad mycket kul vi gjort-sätt utan på ett transport hit, transport dit, packa här och packa där-sätt. Så ska bli så skönt att komma till middagen vi ska på hos Pappas kollega ikväll.

Dagens koffein-intag
Tro det eller ej, men det är lika med 0. Inte en enda droppe på 48 timmar. Kanske är därför jag börjar få ont i huvudet??

Dagens känsla
Oinspirerad. Omotiverad. Eller kanske mer på gränsen till rastlös. Jag hittar liksom inte ro i något. Inte ens i att slöscrolla på insta.

Dagens fundering
Vad vill ni läsa om här inne? Just nu känner jag mig lite vilsen och är därför sugen på att köra en nystart efter årsskiftet. Så, vad säger ni? Vilka inlägg är det ni gillar?

Dagens älskar
Upptäckten utav hur fint det är med diadem! För det kan ju på ungefär 3 sekunder rädda vilken hårkatastrof som helst. Älskar’t!

Dagens katastrof
Går utan tvekan till min hy. De här väderförändringarna har gjort kaos med den. Plötsligt har jag små blemmor och fläckar över hela ansiktet, och varenda finne blir till ett stort j*kla sår. Ny fy!

Dagens insikt
Nej men nu är det dags att byta ut dom här trasiga Adidas Superstarsen. Hur länge har jag bott i dom nu?? Känns bara så dumt att offra ett par nya, snygga skor när vädret är som det är.

Dagens gillar inte
Att det snart är julafton! Jag vet, jag har sagt det förut och det kommer jag fortsätta göra, för jag är verkligen inte redo att lämna julen riktigt ännu.


Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,
Men gud vilket drömmigt ställe du är på! Ser helt fantastiskt ut
nouw.com/linneahedberg
cassandralee
cassandralee,
Åh så fin du är! <3
nouw.com/cassandralee
Linnealiebig
Linnealiebig,
Drömlikt ❤️❤️❤️
nouw.com/linnealiebig
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vännen, hoppas verkligen att morgondagen kommer kännas lite bättre med mer inspiration! Ibland har man dippigare dagar, men det kanske är en uppladdning för en bättre dag liksom? Och koffein på det blir kanon!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Jag vill inte heller lämna julen riktigt än men jag längtar så till julafton 😊 tycker det är så himla mysigt <3
nouw.com/emelieanderssoon
sarasara
sarasara,
Julen har inte ens börjat än, nu är det bara advent 😃 Efter julafton pågår julen till tjugondag Knut, så det är långt kvar innan den är slut 😊 Dock brukar jag vara rätt trött på julen vid det laget 😅
nouw.com/sarasara
linndossing
linndossing,
Slängde mina adidas superstar i flytten då dom var SÅ dåliga. Nu har zalando 50% på dom så kan äntligen beställa hem nya! Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin