Dagens

Dagens påminnelse
Du har väl inte missat att jag tävlar ut ett presentkort på 1000 kronor va? Kika in det HÄR inlägget om du inte redan gjort det!

Dagens bästa
Idag har jag, för första gången på snart 2 veckor, varit helt alvedon/ipren-fri. Det betyder att smärtan från min visdomstand idag har varit uthärdlig. Yay!

Dagens sämsta
Är jag. Hur mycket plugg har jag fått gjort? Cirka 0. Panik? Cirka ja! (Note: det är inte så att jag inte har försökt, det har bara gått riktigt dåligt idag. Inget fokus alls...)

Dagens bajsmacka
Går utan tvekan till Reeboks kundtjänst. Jag älskar Reebok, men ska ni köpa något därifrån ska ni vara säkra på att ni inte behöver ha något med dom att göra efteråt. 35 minuter i telefon med operatör som lät nonchalant, vägrade sätta sig in i mitt problem, ignorerade mina frågor och bara bad om ursäkt. Tack för ursäkten, absolut, men fy vad besviken jag är!

Dagens bästa beslut
Var att ändå bestämma mig för på BodyBalance när jag fick mailet om att jag hade fått en plats. Min hjärna behövde det idag. Att bara få landa i salen ala här och nu, andas och få en stund att släpp allt.

Dagens paket
Woop woop woop säger jag bara! Dessa 4 fick jag levererade till mig. Därefter sprang jag ned för att kolla posten och hittade mitt paket från Bubbleroom med kläderna från Moa Mattssons kollektion. Och efter det smet jag iväg till ICA och hämtade ut 3 andra paket. Julafton kom rätt så tidigt i år, haha!

Dagens har i alla fall checkat av
Hela morgonen förmiddagen och lunchen gick åt till två saker: att fixa naglarna och att fota ett samarbete. Så skönt att ändå att checkat av det! Naglarna var ett riktigt måste, så dumt bara att det ändå hamnade i osynk med resan. Hade gärna väntat till mitten av nästa vecka, men med tanke på släppen så var det inte ett option.
Och samarbetet? Kan det vara så att det snart är en till tävling på gång?? Stay tuned!

Dagens ser fram emot
Morgondagen. Eller egentligen inte. Men ändå. Hela dagen skall tillbringas i skolan med tenta-plugg (ska bli så skönt efter den här värdelösa dagen), fram tills att jag vid 5 ska på Barry’s bootcamp. Va så länge sen jag var där sist, så ser verkligen fram emot att kötta ordentligt! Därefter är det taco-torsdag (såklart) med möjligtvis ännu lite mera plugg. Bra dag ändå!

Dagens crave
En riktigt god kopp kaffe! Visst hade jag kunnat gjort en hemma, men min lilla trötta vattenkokare tillsammans med pressen som jag inte riktigt lärt mig hur mycket pulver jag ska ha i än var inte tillräckligt lockande.

Dagens bästa köp

Post-it-lapparna är tillbaka! Här ska Relationmarknads-ord, termer och definitioner fylla hela lägenheten igen. Kommer ni ihåg hur det såg ut förra perioden, haha?

Gillar

Kommentarer

emmasundqvist
emmasundqvist,
Ringde också kundtjänst idag. Fast till Intersport som skickat helt fel jacka än jag den jag beställt. Men dom var trevliga tack och lov!
nouw.com/emmasundqvist
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
granfeldts
granfeldts,
Åh vad skönt med visdomstanden, haaatar den smärtan så hemsk! Kramar på dig <3
nouw.com/granfeldts
linndossing
linndossing,
Kämpa på med plugget nu, du är grym!! Kram
nouw.com/linndossing
Sabinakj
Sabinakj,
Vet verkligen hur jobbigt det är med smärta i från visdomstanden, så vad skönt att du slipper den smärta framöver <3 Kram fina du!
nouw.com/sabinakj
tinafalkestad
tinafalkestad,
Vad roligt att läsa fina du! <3 Vad skönt att du inte har så ont i visdomstanden längre! Snart är du i mål med allt pluggande, du är såå grym! Tacooss... sååå gott! Så avis! <3
nouw.com/tinafalkestad
Lillymihlte
Lillymihlte,
Vilken härlig lista gumman, kör hårt med pluggandet! Du fixar det här, men glöm inte bort att andas lite mellan varven också! <3 Kram snäckan!
nouw.com/lillymihlte
erikarobertsson
erikarobertsson,
Men oj oj oj vad mycket paket. Alltid lika spännande <3
nouw.com/erikarobertsson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Åh vad jag hade velat vara med i tävligen men tyvärr så har jag redan för många tavlor som ska upp vilket rä synd. Superbra tävling verkligen!Som vanligt så gör du så fina och intressanta listor, älskar dom. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin