Dagens - hos mäklaren

Dagens humör
Trött. Jag somnade alldeles för sent igår och vaknade sen tidigt till spöregn som övergick till snöfall. Först efter lunch (och en NOCCO) vaknade jag till liv. Vilket passade nog också var ungefär samtidigt som solen kikade fram.

Dagens outfit
Back in kostymbyxor, blus och kavaj. Check på en praktik-dag på kontoret.

Dagens bästa nyhet
Jag har gått runt och varit lite småbitter över att jag inte betalade till x antal tusen för att boka om min flygbiljett till Lördags-morgonen (innan UD gick ut med sin avrådan). Men så visade en kollega på kontoret ett sms en kompis (som nu är utomlands) hade fått från TUI om att alla skulle flygas hem.
Puh! säger jag bara då! Fatta att betala typ 5000kr (extra) för att boka om, flyga 11 timmar, vara där i två dygn och sen flyga 11 timmar hem igen. Tack men nej tack! Så nu kan jag släppa den bitterheten i alla fall! 🙌🏼

Dagens druckit
Alldeles, alldeles för mycket kaffe (sa ju att jag var trött). Men mer exakt har jag överlag druckit oerhört mycket när jag nu tänker efter. Kanske inte så konstigt att jag på riktigt har kissat sjuttio-elva gånger, haha!

Dagens lärdom
Det är skillnad på Anders Hansen och Johannes Hansen. Nu får skämskudden komma fram, men jag trodde att det var samma person (har tydligen inte tänkt på att dom har olika förnamn, haha!). Men för att förtydliga: Anders är han som skrivit hjärnstark och Johannes är den mentala rådgivaren.

Dagens märkliga

Idag har jag lämnat lägenheten med en helt vanlig axelväska. Alltså inte en stor ryggsäck, ingen weekendbag, inget annat stort. Nej, eftersom gymmet är stängt och jag inte har någon kurslitteratur så släpar jag för en gångs skull inte med mig hela livet. Så skumt! Är det såhär att vara ”vanlig människa”? Haha!

Dagens middag

Just nu är jag hemma vid Sofia tillsammans med the gang. Vi hade ju en streak ett tag där taco-torsdag var ett stående segment, men så kom livet emellan och vi tappade det. Men ikväll så, ikväll är det mys på hög nivå.

Gillar

Kommentarer

ebbaeklund
ebbaeklund,
Fina bilder 😍
nouw.com/ebbaeklund
Hannativeskog
Hannativeskog,
Du är så vacker !😍😍
nouw.com/hannativeskog
Yasmine,
Mysigt med tacos med gänget! Hahha och jag som precis har börjat släpa med mig mer och mer till jobbet :p Kram <3
yasmissy.blogg.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh jag funderade just på hur det blev med din resa faktiskt! Skönt att du bokade om den och inte bara åkte dit för att vända! Förjävligt detta alltså!
nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,
Min syster och hennes sambo blev hemskickade från Gran Canaria, så himla skönt att du inte åkte! <3
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åh nu blev jag sugen på Nocco, hihi. Bästa starten på dagen med Nocco 😃 Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh det låter ändå som att dagen till slut blev ganska så bra minsann! <3 Dina bilder vännen, du är verkligen så duktig på att fotogafera! <3 Kram raring!
nouw.com/lillymihlte
Emmamehrali
Emmamehrali,
DAMN vad snygg du är i kläderna!!!! 💕💕
nouw.com/emmamehrali

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin