Dagen D, Dejter och Dublin

Psst! Missa inte min julkalender där du kan vinna produkter från iDeal of Sweden till ett värde av 1200 kronor!!

Det slog mig verkligen precis att jag har 3 dagar kvar här i Stockholm. Tre dagar och sen är jag borta i nästan tre veckor. Hur sjukt? Det är rätt så väldigt lång tid - och jag har inte ens börjat fixa något inför det. Eller jo, imorse var jag nere i källaren och bokade tvättid. Ett steg i rätt riktning i alla fall, haha! Så för att få lite ordning och reda i min hjärna har jag skrivit ned veckans alla planer =)

Måndag
Idag har jag checkat sista föreläsningen för den här perioden, varit och fikat med @isabylund och bränt av ett BodyCombat-pass innan jag nu ska ut och äta middag med en vän. Hur bra start på veckan??

Tisdag
Tvättstuga!! So needed! Därefter har jag en läkartid innan jag åker ut till Täby Centrum för att hålla mina älskade gruppträningspass.

Onsdag
Dagen D - sista stora seminariet. Taggad? Inte det minsta (hata redovisningar). Men när det är gjort ska vi i gänget fira med att gå ut och äta. Så jag ser i alla fall fram emot det!

Torsdag
Packa kanske?? Städa lägenheten, vattna blommorna och göra alla måsten kanske? 18:00 ska jag sen vicka en BodyJam på Hötorget (kom och kör med mig väl!) innan jag möter upp Wilma som kommer med båten och åker vidare till Märsta. Vi bestämde oss för att sova där för att slippa gå upp sviiiintidigt på Fredagen då vi ska till...

Fredag - Söndag
DUBLIN!! 07:50 lämnar planet Arlanda och sen har vi en hel helg fylld med en massa mys. Wilmas tre krav för att åka med på resan var att vi ska gå på pubbar, gå på julmarknader och dricka varm choklad, så det är vad vi ska göra i mängder.

Hur ser eran vecka ut? Något kul inplanerat??

Gillar

Kommentarer

louisefreij
louisefreij,
Vad mys! 😍
nouw.com/louisefreij
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Bästa Matilda, jag tror på dig och att du kommer lyckas galant på onsdag!! STORT lycka till hjärtat <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Så mysit, fina du!!
nouw.com/mathildahogbergs
Linnealiebig
Linnealiebig,
Ah, såååå mysigt 🤩
nouw.com/linnealiebig
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh låter hur underbart som helst, för mig står jobb på schemat
nouw.com/tildablanksvard
linneavn
linneavn,
Såå avsundsjuk på dublinresan😍
nouw.com/linneavn
linndossing
linndossing,
Åh så underbart du kommer ha det!! BÄSTA, som du förtjänar det!! Kram <3
nouw.com/linndossing
Desireekujala
Desireekujala,
Men åh vad mysigt att åka till Dublin 😇✨
nouw.com/desireekujala

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin