Coffe Love


I samarbete med Xbeauty.se har jag fått testa deras egenutvecklade Coffe Scrub. Jag har många gånger sett folk lägga upp bilder på instagram med ansiktena fulla av vad som ser ut som geggamoja och hashtaggar som #coffescrubforlife eller något liknande. Som vanligt är jag alldeles för försiktig för att lägga pengar på sånt jag inte hört så mycket om, så jag är överlycklig över att ha fått den här möjligheten att prova.
Scrubben består av 100% naturliga produkter (love!) och är en blandning av bland annat nymalda kaffebönor, sheasmör och arganolja. Dessutom har den en hög halt av koffein (duh, det är en kaffescrub) som ökar blodtillförseln vilket piggar upp trött hy. Scrubben ska hjälpa till att förbättra hudens ton och struktur, reducera celluliter, bristningar och eksem. Såklart (som vilken scrub som helst) avlägsnar den döda hudceller och hjälper att bli av med torr och flagnande hud. Den innehåller även solrosolja som innehåller stora mängder E-vitamin vilket gör huden mer elastisk, förebygger rynkor och skyddar mot UV-strålning.
1. Fukta huden. Stort tips är att göra det i duschen, haha! Jag gjorde det delvis i vardagsrummet för att få lite bättre bilder och ja, det vart en del spår efter mig 2. Skrubba de områden du vill med cirkulära rörelser 3. Låt det torka i 5-10 minuter så att ämnen får verka och göra nytta på huden 4. Skölj huden ren Det första man slås utav när man öppnar påsen är en FANTASTISK kaffedoft! Och med fantastisk menar jag verkligen fantastisk! När jag började scrubba ansiktet tänkte jag att jag skulle få använda en riktigt fet ansiktskräm efter för att återfukta då scrubben kändes väldigt aggressiv. Men efter att ha tvättat av ansiktet efter 10 minuter så är jag helt såld! Huden var mjuk, len, kändes hundra 100% återfuktad och helt enkel fräsch.
Den här scrubben kommer helt klart ha en plats på min hylla. Jag är fullkomligt såld på den! Klicka HÄR för att läsa mer Med koden: Coffee20 får ni dessutom 20% på produkten, så passa på! .<

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin