Chocken slog mig - så ska jag fira

Jag konstaterade igår att jag numera lever i min kalender. Står det inte där, så finns det inte. Dessutom har jag mer eller mindre inte koll på någonting längre fram än morgondagen. Så plötsligt slog två saker mig:
1. Jag fyller år - på måndag!! Det är inte längre om ett par månader eller veckor. Nej, det är redan på måndag. Lätt panne.
2. Jag ska fira det ikväll = total panne!! Jag har verkligen inte haft tid att planera, städa, köpa dekorationer eller något annat. Wish me freaking luck! Omg - jag har inte ens tänkt på vad jag ska ha på mig. Hade jag panik innan så är det inget mot nu!!

Men äsch! Det löser sig!

Jag fyller alltså 25 år. Hur sjukt?? Jag hade ju egentligen planerat att fira stort. Hyra lokal, bjuda in alla jag känner och bara köra hela natten. Men det hände ju inte. Jag tappade verkligen peppen i och med allt och orkade inte styra något stort (plus att jag inte känner mig corona-bekväm med det). Så istället kommer jag nu att fira (minst) 4 gånger. Känns helt klart okej ändå! Det blir:
- ikväll hemma hos mig följt av att vi bokat bord ute. Är sååå taggad!
- på måndag när jag faktiskt fyller. Då ska jag och ett par vänner ut och äta. Efter hemmafest ville jag slå till lite större och finare. So fin-middag it is.
- nästa helg när min älskade familj kommer upp och hälsar på. Som jag längtar!
- prel. den 25e tillsammans med min syster (som precis opererat bort halsmandlarna och därför inte kan vara med ikväll), en av mina bästa vänner från Gotland och kompisgänget därifrån.

Hur härligt?? Allt blir vad man gör det till! I år blir det bara lite annorlunda än planerat. Men men, det kommer bli precis så perfekt det kan bli!!

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Grattis i förskott!! Vad roligt!!❤️🥳
nouw.com/hannakarlzzon
linndossing
linndossing,
Kommer ju bli perfekt med så många olika tillfällen!! Hoppas ni får mysigt ❤️
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh så himla roligt att du fyller så snart! Det låter ju inte helt fel att få fira så många gånger, nästan lite lyxigt ändå ju hihi. Hoppas du får det helt underbart under dina firanden. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
åh ha verkligen så kul nu!!! 🥰🥰
nouw.com/jenniferliindqvist
Ellendelin
Ellendelin ,
Precis så jag vill fira! Grattis i förskott vännen 🤍
nouw.com/ellendelin
Johannagrahn
Johannagrahn,
Gud vad kul, hoppas att du får en toppenkväll! <3
nouw.com/johannagrahn
kaiaheltne
kaiaheltne,
Gratulerer på forhånd!!
nouw.com/kaiaheltne
MissJohansson
MissJohansson,
Åh vad roligt! Låter verkligen underbart och du! STORT grattis i förskott! Stor kram!
nouw.com/missjohansson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
STOORT grattis i förskott finaste Matilda!! Jag hoppas verkligen att du kommer få det underbart och ha en underbar kväll idag - tagga! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Hannas krypin,
Men åh! Grattis i förskott Matilda. Det är väl bara ett plus att kunna srpida ut firandet på fler dagar. Njut!
hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin