Chicken Mango Avocado Bowl 👌🏻

Hej fina! Redan onsdag?
Jag vet inte hur det är med er, men för mig känns det som att så fort jag tagit mig förbi onsdag lunch så är det en utförsbacke till helgen. Även om jag älskar mina BodyCombat-pass så våndas jag varenda tisdagkväll när jag går och lägger mig och vet att larmet kommer att ringa sådär äckligt tidigt. Jag menar, vem vill ens gå upp klockan 05:30? Nej fy. Jag mår mer eller mindre skit ända fram tills att jag står där på scenen och hör tonerna till låt 3 eller så. Då är jag igång och redo för en ny dag. Och då är det ju också något utav det roligaste jag vet. När jag sen duschat, kommit mig till jobbet och tagit mig fram till lunchen, well då är det nästan fredagsfeeling, haha!

Jag måste förresten tipsa er om Body Buddy. Är ni på jakt efter ett lunch-ställe på Östermalm så är det här ett måste. Jag är en sån person som älskar att resa till nya länder, testa nya rätter och gå till nya restauranger. Men här har jag nu varit 3 gånger och ätit samma sak, så det är ju ett topp-betyg. Note to self: gå och testa deras smoothiebowls till brunch någon dag. Dom ser så otroligt goda ut! Och är dom i samma klass som deras Chicken Mango Avocado Bowl så kommer den vara magisk.

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin