Checkat in för att checka ut

Godmorgon hjärtan!

Hoppas ni har sovit lika gott som jag har, för jag har sovit helt j*kla otroligt bra. Finns det ens något bättre än att vakna i vita hotellakan? Don’t think so!

Låt oss backa bandet lite. Min älskade lillasyster Wilma fyllde ju 18 år i Februari. Hur sjukt?
Hennes födelsedagspresent av mig var en natt på hotell - bara hon och jag. Men så var det ju corona och yada yada. Först nu lyckades vi få till det. Så igår morse åkte hon upp med båten, kom till kontoret där vi åt lunch tillsammans med våran tredje syster (så mycket mys), innan hon och jag hoppade på bussen som skulle ta oss till Ellery Beach.

Vi checkade in vid 16 och fick då ett helt otroligt rum. Jag kan utan tvekan ligga raklång på bredden i sängen, dom stora kuddarna är fluffigare än sockervadd och på änden låg varsin mjuk badrock med medföljande flip-flops. Vi svirade snabbt om till badkläder och tog oss iväg till Coco Beach Club. Där njöt vi i flera timmar bland pooler och solbäddar. Vet ni förresten att det här är andra gången i mitt liv jag är på ett SPA? Så underbart!

Just ordet UNDERBART har vi nog både sagt cirka hundra gånger sen vi kom hit. Vi njuter verkligen till tusen! Det är verkligen som att resa iväg - bara hon och jag. Och hela stället är verkligen underbart!

20:30 hade vi middagssittning med 3-rätters. MUMS säger jag bara! Vi delade på två olika förrätter, åt varsin fisk-rätt följt av att vi åter delade på två olika desserter. Ett par glas och mycket mys senare gick vi tillbaka till hotellrummet, kröp ned i den stora sängen och startade en animerad film. Har ni ens hört talats om en bättre fredag? Inte jag i alla fall =)

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin