Check på Bucketlisten

Ett flygplan, ett hopp, 3000 meter och ett stort, fett check på mitt livs bucketlist!
Jag gjorde det! Jag hoppade precis fallskärm!
Jag har enda sedan jag var liten sagt att det var något jag ville göra och nu när jag fick chansen var jag inte sen med att tacka ja.
Dom jag pratade med innan frågade om jag inte var nervös och hur stor chansen var att jag skulle vägra hoppa när jag väl var uppe.
Att inte lämna planet fanns inte i min värld, men jag förväntade mig verkligen att vara dödsnervös när det väl var dags. Jag frågade faktiskt instruktören om han någonsin hade varit med att någon kissade på sig. Det hade han inte, haha! Men det konstiga var att så fort jag kröp upp i det lilla planet så blev jag kolugn och bara njöt av stunden, utsikten och känslan.
Ut for vi sedan ur planet och det var verkligen heeeelt fantastiskt!
Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Heelt fantastiskt! Och ja, jag gkorde det! Så nöjd 😉 kram underbara du!
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Nej, första 2 sekunderna utanför planet kändes som en berg-o-dal-bana och sen föll man bara innan fallskärmen fälldes ut. Jag tror att det tog ungefär 3 minuter att komma ned, men det varierar väldigt på hur man flyger, mycket fart eller lugnt och stilla =) Helt klart en upplevelse att checka av =)
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin