Cha Cha Matcha

Någon som kan gissa hur många steg vi tog igår?
Svaret är 29 870. Det betyder att under dom här 4 dagarna i New York har vi snittat 25 237,75 steg om dagen. Heeelt sjukt! Inte konstigt att ens humör och blodsockernivå plötsligt kan sjunka rakt ned i botten. Och det är inte lite det sjunker då, hehe...


Igår var helt klart ett sånt tillfälle. Efter att ha gått från Union Square, över Brooklyn Bridge, genom China Town och vidare till Little Italy, droppade mitt blodsocker och min energinivå hela vägen ned till New Yorks subway tunlar. Det var illa.
Men så hittade vi Cha Cha Matcha. Det här är stället alla mina matchaälskande allierade måste besöka (det ligger på 373 Broome St.). Alltså mm, mm, mmm! Plus att det är så himla gulligt!

När det kommer till Matcha har dom typ allt. Matcha Latte, Matcha te, Matcha kakor, Matcha glass, Matcha smoothies, Matcha lemonade, Match Nitro boost. Kallt. Varmt. Och allt däremellan.
Jag drack en Ginger Tumeric Iced Matcha. And O. M. G! I'm inlove! Typ den perfekta combon utav ingefärans hetta, matchans fantastiska smak och isens kyl. Dröm säger jag bara!

Och för er som tvivlar på matcha kommer här 9 fakta som kanske övertygar er om varför det är så fantastiskt (bortsett från det faktum att det är otroligt gott):


9 Fun Facts om Matcha

​------ Här skulle det stå lite intressanta punkter, men efter att ha skrivit om den här delen 5 gånger och det försvinner varje gång så gre jag upp... Ni hittar faktan HÄR om ni är intresserade -----

Gillar