C-vitamin-boostande smoothiebowl - svar på fråga

Jag såg att jag fick en kommentar igår (jag läser fortfarande ALLA kommentarer även om jag fortfarande inte svarar på dom, och varenda en är uppskattad till tusen - så tack!), som löd:

Kan du inte i o med din förändring/ditt mål lägga upp mer matbilder osv? 😊

Jag önskar verkligen så att jag kan säga Jaaaa men självklart! som svar, men det bästa jag kan göra är att säga att jag ska försöka. Sanningen är den att jag 1. ofta äter antingen ur en matlåda i skolan eller kommer hem så pass sent att jag bara vill kasta i mig maten, och 2. är så fruktansvärt dålig på att ta matbilder att jag bara ledsnar. Sad but true, men när jag lägger upp en matbild vill jag att den ska se fin och inspirerande ut (på ett eller annat sätt). I det här mörkret (jag har dessutom bara en enda lampa) är det verkligen inte det lättaste.... Men jag ska verkligen försöka!

Som ni vet vid det här laget så lever jag efter mitt motto VÅGA VÄGRA VARA SJUK! Och vet ni vad det sjukaste är? Det funkar! Under tiden som jag var hemma på Gotland var det konstant någon som var dålig. Först var Wilma febrig och dan under vår resa (då delade vi dessutom säng), följt utav att Mamma blev riktigt kass och avslutades sen med att Pappa fick en riktig influensa.

Sista dagarna började jag också känna av det. Första tecknet: snuva och nästeppa. Andra: något som kändes fel i halsen (obs! Dock inte ont). Tredje: Ont i huvudet.
Så fort min kropp gav ifrån sig första tecknet var det bara att bestämma sig, för mitt i tentap hade jag verkligen inte tid att bli sjuk. Våga vägra vara sjuk!

Så jag körde på precis som vanligt. Jag gick upp i tid, gick mina morgonpromenader, ställde inte in fika-dejter, tränade (inga maxpuls-pass dock, haha), pluggade - allt som vanligt. Dessutom booztade jag kroppen med allt den kan tänkas behöva. Bra mat. Bra råvaror. Bra energi. Plus lite extra c-vitamin i form utav kosttillskott. Och se på mig idag - bortsett från lite snuva är jag frisk som en nötkärna, hihi! ( <-- vem kom ens på det uttrycket?) Så guys, VÅGA VÄGRA VARA SJUK!

C-vitamin boostande Smoothiebowl

INGREDIENSER
---------------------------------------------------

1 st banan
1 näve hallon
1 näve blåbär ( <-- fyllda med bra antioxidanter)
3 msk yoghurt/soyghurt/kvarg
1 cm ingefära

GÖR SÅHÄR
-----------------------------------------------------
1. Mixa alla ingredienserna i en mixer/med en stavmixer. Tillsätt vätska i form utav mandelmjölk/mjölk/vatten tills du får den konsistensen du vill ha.
2. Toppa med mer bär (fyllda med c-vitaminer och nyttigheter), granola, nötter, frön och allt annat gott du vill ha.
3. Om du vill, ringla över lite honung ( <-- innehåller vitaminer, mineraler och annat bra)
4. NJUT!

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Ser sååå gott ut!! 😃
nouw.com/charlottahagg
malinhardstahl
malinhardstahl,
Bowlen ser så god ut! Måste verkligen testa receptet! KRAM
nouw.com/malinhardstahl
Sabinakj
Sabinakj,
haha älskar "VÅGA VÄGRA VARA SJUK". Det är något jag går efter också nu, proppar i mig med bra saker och rör på mig som att jag vore en superhjälte, haha! Men så himla nice med ett härligt recept! Det behövs <3
nouw.com/sabinakj
malinkirstine
malinkirstine,
Äehhhh vad gott! Nu blev jag sugen på frukost, kl. 21 en torsdagkväll haha <3
nouw.com/malinkirstine
alvamariee
alvamariee,
Ser sÅå gott ut!
nouw.com/alvamariee
happyM
happyM,
Guuuud vad gott med smoothiebowl!! ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Äääälskar detta! Måste testa denna 😍 Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin