Bugar för influencers

Julen förra året

Godmorgon torsdag!

- Jag är sååå redo för jul! Jag vill bara packa väskan, stänga igen dörren, sätta mig på båten/flyget och ta mig hem till ön. Dock är vi lite osäkra på hur det ska firas. Pappa jobbar största delen (han åker upp till fastlandet den 21a och kommer hem den 26e) och min syster har precis fått ett nytt jobb (GRATTIS!) här i Stockholm så hon vet inte ens hur hon kan åka hem. Så önska oss lycka till med att få ihop logistiken.

- Corona’s back… Jag hade precis bestämt mig för att jag skulle åka till Wien dagen jag går på semester och sen åka direkt vidare till Gotland. Men nu såg jag på nyheterna att framför allt Österrike backar bakåt. Så det kan jag ju med största sannolikhet helt och hållet stryka.

- Imorgon ska vi ut och fira min 25-års dag, wohooo! Och ja, ni läser rätt. 25-års dag. Ni som är lite uppmärksamma vet att jag fyllde 26 nu i September, haha. Men jag fick i present förra året att jag, Isa, Lisa och Elin skall på Asian Post Office för att äta och dricka drinkar. Men det var ju förra hösten som krogarna var tvungna att stänga 20:00, och 1. jag jobbade ofta till 19, och 2. Hur kul är det? Så vi sparade det och NU är det dags.

- Just nu står jag på trappmaskinen på gymmet och håller mer eller mindre på att dö (krydd). Jag hänger över handtagen (precis som man inte ska) och trampar på nivå 12. Det är också nu jag vill lägga mig framför personer som Lovisa Barkman med flera och buga. Hon/dom går alltså med vikter och springer intervaller. How d’ f? Jag tycker att jag ändå är ok tränad, men det där är verkligen helt andra nivåer.

- Min hy har varit kaos den här veckan. I söndags vaknade jag med små röda knottror över hela (!) högra kinden och halva vänstra. Vi snackar brutala, små utslag. Det har sen sakta vandrat ansiktet över. Idag är första dagen det börjar se normalt ut (peppar, peppar). Jag har ingen som helst aning om vad det kan bero på. Jag har haft det en eller två gånger innan men det var för ett år sedan. Någon som har en fundering på vad det kan vara?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin