Budapests bästa bar

Godmorgon hjärtan! Idag är då sista dagen här i Budapest och ikväll är jag åter tillbaka i min lilla kaosiga lägga. Vet ni vad tho’? Jag längtar lite efter den, hihi! Jag måste förresten be om ursäkt för att jag inte visade hotellets fantastiska pannkakor på min insta-story igår (som jag hade lovat att göra), men igår hade dom bytt ut den lilla pannkaks-maskinen mot ett våffeljärn istället. Den besvikelsen alltså! Håll tummarna med mig för att dom har tagit tillbaka den idag!

Jag har förresten kommit på vad jag ska göra idag. Jag ska gå och sätta mig på en bar och bara njuta! Något jag egentligen inte trodde var min grej, men efter att ha besökt 360 bar igår så är jag såld. Jag menar, bara se på det! Ytterligare ett måste som man inte får missa (don’t worry! Jag håller på och sätter ihop en hel guide)!

Bortsett från den helt otroliga utsikten så har dom både en superhärlig vibe och helt otrolig dricka till riktigt bra priser. Mitt glas rosé kostade inte ens 40 sek. Woop woop säger studenten! Och dessutom såg deras mat helt otrolig ut! Hade det inte varit för att jag var helt inställd på att äta Lángos hade jag utan tvekan beställt in deras burgare!

Så det är vad jag ska göra idag under dom timmarna jag fick extra som jag inte visste vad jag skulle göra med. Jag ska antingen gå tillbaka eller hitta något nytt mysigt ställe, ta med min bok, beställa in något gott att dricka och bara njuta. Hur bra låter inte det??

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Åh vännen! Det ser och låter helt underbart! Vilket ställe! Härligt!! Stor kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
Yasmine,
Det låter helt underbart! <3 KRAM
yasmissy.blogg.se
artibus
artibus,
Fantastiskt, ett glas vin för 40 kronor?? Jag kommer genast. Magiskt fina bilder hjärtat! <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Men wow vad magiskt! Njut av dom sista timmarna <3 Kram
nouw.com/linndossing
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Haha är så avis på dig nu, sitter liksom på jobbet o det regnar ute 😟 Låter superhärlig <3
nouw.com/mathiildaeklund
Emma Engström,
Haha håller tummarna för att du fick pannkakor idag vännen! Hoppas också att du njutit till max de sista timmarna idag, men skönt att det inte känns allt för jobbigt att komma tillbaka till lägis! Men guud, klart man får passa på att dricka lite rosé när det är så grymma priser <3 KRAM hjärtat <3
nouw.com/emmaengstrom
tuahampusson
tuahampusson,
Åh, Njuuut! Ser så härligt ut!❤️ Kram!☺️
nouw.com/tuahampusson
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Kan förstå att du gillar 😊 <33
nouw.com/juliavnmelin
Olssonsanna
Olssonsanna,
När du är utomlands ensam, vem tar bilderna på dig då? Frågar du bara främlingar? Haha så nyfiken ❤️
nouw.com/olssonsanna
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh fina hjärtat, detta är vad jag kallar för semester! Ett glas rosé för mindre än 40kr - damn! <3 Hoppas verkligen du har sett till att njuta fullt ut och känner dig laddad inför din kommande termin! <3 Stor kram och massa kärlek vännen!
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin