Budapest magic

Godmorgon finingar!! Jag sitter just nu och äter världens frulle efter att ha kickat igång den här morgonen med ett besök på gymmet. Så skönt!!
Jag tror nog inte att jag skrev det här, men jag var så hääääär nära att boka Barcelona istället för Budapest. Jag hade målat upp en bild av en typ health-kickstart med sol, färsk frukt, bergspromenader ala Janni Delér (inte för att jag ens vet om det finns i just Barcelona, haha) och en massa egentid. Men så blev det Budapest istället. Inte för att jag klagar, nej tvärtom är jag överlycklig över mitt val! Men just därför känns den här starten på dagen lite extra härlig!

Inte för att jag egentligen behöver någon extra träning. Trots att mer än halva dagen igår gick åt till att bara resa, så slutade min stegräknare på 23.207 steg. Och efter att ha suttit och försökt planera vad jag ska se idag så räknar jag inte med att dom blir färre direkt. För alla er som undrar hur det är att resa med mig, eller ens överväger att resa med mig, well precis så är det. Många steg, få pauser, men så många otroliga vyer!

Igår fick jag dock se något så otroligt att jag fastnade. I över en timme bara satt jag där. Inget internet, ingen musik i öronen, inga distraktioner. Bara jag och alla andra som häpnades över samma sak.

I över 30 graders värme hade jag tagit mig upp till Fisherman’s bastion och Matthias kyrkan. Och alltså WOW! Det här hörni, det var helt magiskt! Lite som ett stillsamt, modernt, vackert Hogwartz men mitt i staden. Den utsikten - jag vet typ inte vad jag ska säga. Som ni vet ÄLSKAR jag att se städer ovanifrån. Mitt största resetips är utan tvekan att man alltid ska besöka ett ställe (en åkattraktion, ett kyrktorn, ett berg, en rooftop-bar eller vad det nu kan vara) så man få se allt på samma gång. Och det fick man verkligen här! Sjukast utav allt var de två spelmännen som stod mitt i en utav trapporna och på stråkar spelade allt från just Harry Potter till Sagan om ringen till Game of thrones. Nej alltså jag kan inte ens beskriva stämningen.

Jag tror inte att jag behöver säga att ni bara måste hit va??

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Men vad underbart! Du får njuta ordentligt av resan 😍😍😍
nouw.com/evelinarou
amandassofi
amandassofi,
Så härligt! Fråga, vem har tagit bilderna? När du reser själv tänkte jag, behöver alla tips jag kan få hehe.
nouw.com/amandassofi
celinelundqvists
celinelundqvists,
Jag har aldrig riktigt känt att Budapest har varit ett 100%igt resmål för mig, men nu?! Wow! Är så sugen på att åka dit!!
nouw.com/celinelundqvists
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Men hur fint??? Har alltid velat åka till Budapest, har vänner som varit där som sagt att det är jättefint där. Blir nog en punkt på min bucketlist för nästa år!
nouw.com/mathiildaeklund
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså Budapest, det är ju ett måste att åka till nästan! Verkar SÅ galet vackert där och sen en massa fint att se <3 Barcelona får vänta helt enkelt 😉 Kram hjärtat <3
nouw.com/emmaengstrom
Lillymihlte
Lillymihlte,
Magiskt! <3 Helt fantastiska bilder på dig till den vyn bakom, man blir så glad och lycklig i hela kroppen! Barcelona är också himla fint måste jag bara tala om, jag har varit där och promenerat i bergen - otroligt det också! <3 Stor kram finaste!
nouw.com/lillymihlte
malinkirstine
malinkirstine,
Ser ju heeeeeelt fantastiskt ut! Måste åka dit snart! Kram
nouw.com/malinkirstine
Mrsfunkys
Mrsfunkys,
Underbara bilder! Håller med dig, Budapest är en otrolig stad och det finns så mycket att se. Älskar det! 😀 Precis som du så blir det många steg när jag är ute och reser. Låter som om du har det väldigt bra. Kram
nouw.com/mrsfunkys
tessbjork
tessbjork,
Så underbart att sitta där en hel timme och bara titta!
nouw.com/tessbjork

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin