Brooklyn Diner

Godmorgon Babes!
Då var vi där. En vecka i New York är över och det är dags att ta sig mot flygplatsen och sen hem till Sverige. Det har verkligen varit helt fantastiskt och jag har fått sett en utav världens coolaste städer. Men nu är jag klar. En vecka räckte liksom bra för en Gotlänning, haha! Jag längtar efter att få komma hem till lite lugn. Hur coolt det än är så räcker storstadslivet i Stockholm gott och väl för mig =)


Planet går först i eftermiddag, men för att vara på den säkra sidan tänker vi åka ut i god tid. Vi vet ju alla hur det gick när vi skulle hem från Thailand... För er som kanske har hittat bloggen efter det eller om erat minne är lika dåligt som mitt (fiskpinne-minne) så kan jag snabbt recapa om att det var den värsta resan jag någonsin varit med om. I samma sekund vi kom till flygplatsen insåg jag att jag hade glömt min jacka med hela min nyckelknippa i (vi snackar hemnycklar, bilnyckel, jobbnyckel, cykelnyckel - ja allt) hängandes i garderoben på hotellet. Vad gör man? Lämnar nycklarna i Thailand eller missar flyget hem? Efter mycket om och men (vill ni kan ni läsa allt HÄR) kom vi med planet och typ 3 månader fick jag tillbaka mina nycklar. Mardröm var vad det var!
Nej fy! Inget mer sånt tack!


Men innan vi åker är det helt klart frukost som står på schemat. De senaste 3 dagarna har vi gått på ett ställe som heter Brooklyn Diner, och det är verkligen definitionen utav gammalt Amerikanskt. Vi snackar neonskylten utanför, båsen inne i restaurangen och kypare klädda i svart kostym med vitt förkläde utan på. Så sött!
Tydligen är stället väldigt omtalat och flera kändisar har varit där och ätit. Bland annat satt vi igår vid samma bord som Neil Patrick Harris gjort.
Dock tror jag nog att det var mer populärt för en 10 år sen än det är idag. Men maten är god och våra presentcheckar vi fick från Hilton funkar där, haha!
Så nu tänker jag njuta utav den och njuta utav dom här sista timmarna i den här otroliga staden =)


Gillar

Kommentarer

Johannasoderberg
Johannasoderberg,
Ååh längtar tillbaka till New York när jag ser dina bilder!! Men just där och då kände jag som dig, man är klar efter en vecka. Kram <33
nouw.com/johannasoderberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? Kommer antagligen känna precis samma sak =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Hilma,
Ååh jag blir sp HIMLA sugen på att åka till New York när jag läser dina inlägg! Kan du inte göra en liten summering sen av vad ni gjorde och vad du skulle rekommendera om man ska dit första gången? 😊 Vore sååå kul vännen, kram!
www.devote.se/hilmaeklund
Matildaberlin
Matildaberlin,
SJÄLVKLART! Det kommer komma en guide =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
artibus
artibus,
Men hur underbart!! Kan läsa ditt inlägg miljoner gånger. Känner igen mig i det du skriver att ”nu räcker det” haha jag kan inte vara i en storstad för länge utan att bli tokig! Men bra att du kommer hem så du kan komma hem till mig snart!😍♥️♥️
nouw.com/artibus
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså DU! Finaste, finaste <3
nouw.com/matildaberlin
Julia Svensson,
Åh vad härligt!
juliasvenssons.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Annika,
Vilka mysiga bilder. Vilken resa du har gjort. Hade gärna sett New York. Lycksam resa hem.
ladyochlufsen.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack söta du <3
nouw.com/matildaberlin
Linda,
Herregud finaste du och ni verkar ha haft det ljuvligt! Välkommen hem till regnet och hösten:)
Svar: Ja Polen är verkligen en pärla! Ja har också hört det och kan inte annat tänka mig att den är det! Härligt med en getaway!
www.lindamarie.nu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Haha, tack fina du <3
nouw.com/matildaberlin
Nattis
Nattis,
Gud så gott!
nouw.com/nattis
Matildaberlin
Matildaberlin,
Sååå himla gott =) <3
nouw.com/matildaberlin
4foodies
4foodies,
Mums vad gott! Det ser såå härligt ut NYC!
nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det verkligen med =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
sweetwords
sweetwords,
Matildaberlin
Matildaberlin,
tessbjork
tessbjork,
Så gott det ser ut! 😍
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det verkligen med!! <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin