Breathe in, breathe out

I samarbete med Axelsons

Jag älskar att träna (ni bah: No shit Matilda, det har vi inte alls märkt), och det finns då inte mycket jag är rädd för att testa. Jag älskar dans, jag älskar combat, jag älskar högintensiva klasser, core-pass och allt möjligt annat. Sen finns det en sak som jag önskar att jag älskade: yoga!

Som ni vet är jag gruppträningsinstruktör inom framför allt dans och coreträning , och det skulle verkligen vara en dröm att även få stå där framme på scenen och leda härliga flows (har faktiskt sett att Axelson har en grym instruktörsutbildning i Stockholm). För är det några instruktörer jag ser upp till så är det verklige yogisarna! Okej, många andra med, men alltså wow vad en yogalärare kan utföra mirakel med en! Att gå därifrån på skakiga ben, helt slut i kroppen, men så pigg och utbvilad i huvudet. Så fantastiskt ju!

Men (där kommer det där men:et), yoga är inte min grej. Jag har alldeles för mycket myror i benen för att kunna slappna av helt och dessutom HATAR jag att höra folk andas. Alltså på riktigt, står inte ut. Och med tanke på hur central andningen är i Yoga så är det lite sådär... Så nej, jag ska nog inte gå någon yoga-utbildning. Kanske BodyBalance någon gång i framtiden, för det är den versionen av lugnare pass jag älskar. Men är du det minsta sugen tycker jag du helt klart ska göra det, för att vara instruktör är magiskt och utan tvekan bland det roligaste jag vet =)


Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin