Bra för min prestationsångest

Jag försökte precis bestämma mig för vilken som är veckans bästa dag, men jag lyckades inte riktigt. Jag älskar Måndagar! Taggen och peppen på ny vecka, nya möjligheter är ju nästan oslagbar. Samtidigt finns det ju inget som slår Fredagsfeelingen. Lördagar är alltid Lördagar (nuf said). Och så har vi dessa magiska Söndagar. Ja ni hör ju - typ omöjligt!! Eller har ni någon dag som vinner?

That post morning run feel!

Efter typ världens bästa Lördagskväll (ett inlägg to come) vaknade jag imorse och trodde att jag hade försovit mig totalt. Inte för att jag hade någon tid att passa, men som ni vet så ställer jag ändå alltid larm. För inte kunde jag väl vara så utvilad utan att ha sovit tills typ 10? Men efter att nervöst kollat på mobilen insåg jag att larmet inte ens hade ringt. Underbart! Så pigg och glad snörade jag på mig löpskorna och drog ut på en rund. Säger då det igen - jag freaking ÄLSKAR att morgonträna!

Efter det har jag haft en fantastiskt bra dag för min prestationsångest. Något som ger mig total-stress är när det är oordning runt omkring mig. Så jag har checkat av en massa saker. Småsaker som är helt prestigelösa, men som skapar ordning i min hjärna (om ni förstår vad jag menar). Bland annat har jag:
- Morgontränat (som sagt).
- Städat badrummet.
- Fixat mina naglar (so needed).
- Hämtat ett paket och skickat ett annat.
- Gjort om lite hemma (sneak peak 👆🏼) och i och med det städat en massa.
- Haft me-time med ansiktsmask, färgning av ögonbryn osv.
- Bokat in tid med en tjej som om en liten stund ska komma och kika igenom mina loppis-grejer.
- Förberett väskan så jag är redo att gå till jobbet imorgon.

Nu när jag ser det uppraddat såhär är det nästan sjukt vad mycket jag har hunnit med. Speciellt med tanke på att det känns som att jag har suttit still hrla dagen. Väldigt bra Söndag helt enkelt. Hur har eran varit?

Gillar

Kommentarer

mariasvane
mariasvane,
Jag personligen hatar måndagar, de är kanske veckans värsta dag om det inte är studiedag. Alla dagar där det är skola är mardröm men jag har ingen favoritdag. Låter som att du haft en bra dag!
nouw.com/mariasvane
Ajli,
Måndagar UTAN tvekan är min bästa dag på veckan! Söndagar däremot är utan tvekan den sämsta, inte helt idag men "historiskt" är den det. Jag hatar söndagar.
ajlimuller.se
happyM
happyM,
Åh alltså kan du dela med dig av lite morgon-tränings-kärlek till mig med?? Haha. Har sååå himla svårt att ta mig upp för att träna! Ska verkligen försöka bli bättre på det ❤️ Stor kram vännen ❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin