Bota Jag-vill-inte-dagen

Innehåller affiliate-länkar

Idag har varit en sån där riktig JAG VILL INTE-dag. Ni vet en sån när man slår upp ögonen och den första tanken som slår en är Jag vill inte. Och som sen bara fortsätter i fler stadier av vill inte. Sjukt motiverande - not. I vanliga fall brukar jag kunna tänka att bara jag tar mig igenom den här dagen så är det lugnt sen, alternativt bara jag tar mig igenom idag, Onsdag, Torsdag och sen halva Fredagen så är det helg efter det. Men inte idag. Idag är det mer bara jag tar mig igenom idag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag och Fredag. Sen så (får jag ett par dagar ledigt innan jag ska ta tag i C-uppsatsen)!

Ni hör ju, oerhört motiverande. Hej och välkommen tentap. Att jag dessutom har cirka en miljon måsten och med vetskapen om att jag kommer att komma hem sent ikväll (liksom alla Tisdagar), fick mig verkligen i ett Jag vill inte-mode.
Jag vill inte plugga, jag vill inte klä på mig, jag vill inte åka till Bergshamra för att hämta paket, jag vill inte lägga pengar på mat, jag vill inte åka till Täby - jag vill inte lämna sängen. But I did! Jag krigade mig igenom den här dagen och nu efteråt känns det så mycket bättre. Så jag tänkte langa mina bästa tips för att vända en sån här dag.

Klänning HÄR // Skor HÄR

1. Frisk luft is king!
Ni vet vid det här laget hur mycket jag älskar mina morgon-promenader. En utav de absolut största anledningarna är just den friska luften. Att få starta dagen med ett låta luften få väcka kroppen, rensa hjärnan och ge plats för en ny dag är typ så bra det bara kan bli.
Sen vet jag att inte alla kan få till en morgonpromenad. Kläm då in den på lunchrasten eller varför inte gå hem från jobbet?

2. Klä dig som du vill känna dig!
Jag vet, jag tar upp den typ hela tiden. Men jag tror verkligen till tusen på den. Tar man på sig mjukiskläder då kommer man känna sig mysig, kanske lite småsunkig och lite smålåg. Tar man instället på sig ett par kostymbyxor, en skinnkjol eller ett rött läppstift så känner man sig plötsligt ännu mera power. Så lämna myströjan hemma (hur mycket det än tar emot) och sätt på dig något du känner dig lite extra snygg i. trust me, det funkar!

3. Listor!
Vem älskar inte listor?? Varje gång min hjärna blir kaos tar jag fram antingen penna och papper, eller anteckningarna på min mobil när jag inte har det nära till hands, och skriver ned allt som skall göras. På så sätt får man både en bra överblick, struktur och också total pepp när man checkar den ena saken efter den andra.

4. Bestäm när dagen är slut - och då är den slut!
I samma sekund jag kommer hem så är min dag över. Det betyder mjukiskläder och PH, och inte en enda sida plugg till. För att kunna satsa till 100% måste man också tillåta sig själv att släppa allt till 100%. Så bestäm hur länge du ska vara fokuserad, kör den perioden, och sen släpper du allt.

Gillar

Kommentarer

enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Har också haft en "jag vill inte" dag, skönt att fler känt så idag ❤
nouw.com/enlitenbitavmig
Johannagrahn
Johannagrahn,
Så är alla mina tisdagar, fasiken vad tisdagar är värdelösa 😭😴😭😓
nouw.com/johannagrahn
Lillymihlte
Lillymihlte,
Du är verkligen en sån jäkla krigare, håller så med dig i alla punkter - särskilt i första! <3 Kram vännen!
nouw.com/lillymihlte
Marie,
perfekta tips, ska jag tänka på
sweetwordsbymirre.com
Alice,
Känner SÅ igen den där känslan, haha! Bra tips fina du, kram! <3
nouw.com/aliceemericsson
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Tack för bra tips, behövs ju verkligen lite extra pepp för att ta sig igenom vissa dagar <33
nouw.com/ebbasalomonsson
rnilsson
rnilsson,
Bra tips ❤️🥰
nouw.com/rnilsson
malinkirstine
malinkirstine,
Men alltså SÅ FIN!!!! Och alltid lika klok <3
nouw.com/malinkirstine
Hannas krypin,
Så känner jag med ganska mycket just nu..... Jag bara vill inte... Men dina tips är guld. 😊
hannafialotta.blogg.se
ByAJ
ByAJ,
fin du er <3
nouw.com/byaj

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin