Bortskämd till tusen

För ett par kvällar sen satt vi och åt middag tillsammans ute på altanen. Mamma hade frågat vad jag var sugen på till middag och när jag svarade grillat så slog dom på stort. Sommarsallad, melonsallad, färskpotatis, mango-chutney-dressing, vitlöksbröd och kött marinerat på egenslungad honung. Jag tror det kan va så att dom försöker locka mig till att stanna lite längre, haha.

Det var där någonstans, när vi alla njöt till tusen, som jag sa det igen: Världens i särklass svåraste fråga att besvara är: Vilken är din favoriträtt?
Jag menar, bara se på allt sjukt gott som jag ätit under de senaste dagarna. Behöver jag ens nämna att jag har fått en riktig nykick av inspiration tills när jag kommer hem. Jag har redan börjat fantisera och drömma om allt fräscht jag ska fylla min kyl med. Har ni några tips på härliga insta-konton eller recept med bra mat får ni jättegärna dela =)

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vad är det för grönt blandat med vattenmelonen
nouw.com/stenhagenbettan
jsfn
jsfn,
Muuuuuums! 😍
nouw.com/jsfn
hilmak
hilmak,
Kan absolut inte heller svara på vad min favoriträtt är haha? Det finns fööör mycket gott! Precis som i dessa bilder!!😍 <3
nouw.com/hilmak
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men alltså mums!!
nouw.com/tildablanksvard
Desireekujala
Desireekujala,
MUMS!! Allt ser så sjukt gott ut!<33
nouw.com/desireekujala
Mammatillthea
Mammatillthea,
Men vad sjukt gott det ser ut 😍
nouw.com/mammatillthea

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin