Bortskämd med ansiktsbehandling

Den här Lördagen alltså! Nejmen var ska man börja? Vid det ögonblicket när jag vaknade utav att solen sken mig i ansiktet? (Snacka om kontrast mot gårdagens regn-rusk) Vid känslan efter dagens löptur? (Notera Efter, för under tiden var det fasen tungt.) Vid uteserveringen med @isabylund? (Nej, för det får ni höra med om en annan dag). Vid det fantastiska vädret?
Nej, jag tänker att vi tar det vid ansiktsbehandlingen hos The Make Up store.

Jag minns att när jag skulle fylla 22 hade jag skrivit en lista med grejer jag både önskade och inte önskade mig här på bloggen. När jag sen firade den var det en utav tjejerna i klassen som hade läst listan och skramlat ihop till en utav önskningarna i toppen - en ansiktsbehandling. Jag tror inte att ni förstår hur glad jag blev! Jag hade nämligen aldrig gjort någon innan. Och inte heller sen dess. Fram tills idag.

Jag fick nämligen ett DM på insta från The Make Up Store Drottninggatan om att dom hade fått in ny hudvård och erbjöd just ansiktsbehandlingar. Och intresserad av hudvård som jag nyligen blivit så var jag inte sen att tacka ja. På grund utav sjukdom blev den dock flyttad till Norrlandsgatan. Inte klagar väl jag över det då hon berättade att det bara var dom som hade en spa stol, haha!

Under en timmes tid fick jag sen först en konsultation kring min huds status just nu (är fortfarande en riktig torris), utifrån vilken hon sen valde ut de produkter som skulle passa mig bäst. Hela tiden pratade hon också genom hela processen och lärde mig både det ena och det andra. SÅ bra!

Förstå vilken lyx att en vanlig Lördag bara få slinka in sådär, lägga sig i stolen och få en timmes ompyssling! Dessutom plockade hon också mina ögonbryn under tiden som Green tea-masken fick verka. Så med plockade bryn, en återfuktad hy och ett helt annat lyster kände jag mig som en helt ny människa när jag gick därifrån. STORT tips på att boka in er med!!

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,
artist
artist,
Vad fint att bli ompysslad
nouw.com/artist
Theresendresen
hilmak
hilmak,
Men så lyxigt med ansiktebehandling!! 😍
nouw.com/hilmak
Mammatillthea
Mammatillthea,
happyM
happyM,
Åhhh vad underbart!! Kram ❤️
nouw.com/happym
megkaup
megkaup,
vad fin du är, och vilken LYX! hade gjort vad som helst för lite pampering just nu, mina naglar ser särskilt sorgliga ut 😊
nouw.com/megkaup
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men så härligt! ibland måste man få unna sig lite lyx!
nouw.com/tildablanksvard
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Härligt med ansiktsbehandling kan jag tänka mig! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
artibus
artibus,
Åh varför gör man inte ansiktsbehandlingar oftare? Min faster har lixom salong och jag behöver knappt betala för att få en, men gör jag en? nej... Skönt att du unnade dig lite lyx hjärtat <3
nouw.com/artibus

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin