Börjar redan planera sommaren

I samarbete med Poolgiganten.se

Efter reseinlägget jag publicerade i lördags fick jag förresten sån otrolig längtan efter sol och värme. Jag fastnade helt i mitt kamera-album på mobilen. Mer specifikt i bilderna från i somras. Jag förstår inte riktigt hur jag hann med så otroligt mycket under de 2 ynka veckorna jag var hemma då. Varje dag var lite av ett äventyr och jag njöt av varenda dag. Självklart njöt jag nu när jag var hemma i julas med, men skillnaden mellan att få/kunna göra saker och kyla/coronarestriktioner är brutal.

Ta bara tiden jag var hemma i våras. Nästan 2 månader var jag hemma på ön och det enda produktiva jag gjorde var att skiva min C-uppsats och hjälpa familjen att bygga pool. Kanske inte jättekul där och då (speciellt inte C-uppsatsen) men sablar vad jag fick njuta efteråt. Så om det är värt att bygga en pool? Hell yes! Som alltid körde vi väl mer eller mindre själva, men det finns många bra poolföretag om man är sugen. Ni kan ju förstå att jag längtar efter att lägga mig i den där hängmattan snart igen.

Och som jag längtar efter att åka ön över för att testa alla matställen jag inte testat ännu. Att turista på min egna ö. Tanken slog mig faktiskt för ett par dagar sen att jag ju faktiskt ska vara ledig i år. Och då inte bara 2 ynka små veckor utan betydligt längre. Eller ledig och ledig, självklart kommer jag jobba under tiden med (#mäklarlivet). Men jag skall inte kriga sommaren igenom som jag gjorde förra året.

Inte för att vara negativ eller bitter, men jag har oerhört svårt att se att det kommer vara läge för utlandssemestrar i år. Och jag brukar faktiskt inte resa utomlands under sommarhalvåret heller. Varför ska man när man har världens vackraste ö här att kunna njuta av? Men jag överväger att i år göra det lite större. Bredda mitt spektra. Semestra i Sverige. Jag har som jag skrev varit fruktansvärt dålig på det. Så min fråga till er: Var ska man åka? Vad ska man se? Langa alla era smultronställen är ni snälla, för här skall ut och upplevas.

Gillar

Kommentarer

sarasara
sarasara,
Vill själv ha tips! Skulle också vilja resa mer inom Sverige. Västkusten tror jag är väldigt fint och trevligt. Sedan skulle jag vilja åka till Abisko.
nouw.com/sarasara
Nelicasplace
Nelicasplace,

Vilka härliga bilder 😍😍

nouw.com/nelicasplace
MissMinnea
MissMinnea,

Nu är jag väl partisk men jag tycker att Nynäshamn har otroligt många fina platser att erbjuda på sommaren, så ta en tur hit 😉 framförallt så är Knappelskär en stor favorit och Torö stenstrand. Och sen älskar jag själv att besöka Trosa och Mariefred som båda har otroligt mysiga små gator att gå på och bara flanera 😊

nouw.com/missminnea
LinneaHeinonen
LinneaHeinonen,

Jag älskar Helsingborg och några sevärdigheter är: Kärnan -underbar utsikt + är det bra väder ser man till Helsingør, pålsjöskog är super mysigt att gå (om man gillar skog) hillar man stranden så finns gröningen där är mysigt som tusan samt att det är trevligt att gå längs kajen/hamnen ner dit, sedan finns även the tropical beach som också är super mysig. Gågatorna i Ystad kan jag också rekomendera samt marinan -där är superfint.

nouw.com/linneaheinonen
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,

Längtar SÅ mycket till sommaren jag med! Förra årets "resa" var 3 dagars fjällvandring i Jämtland. Klurar just nu på vart kommande sommars vandring ska bli... funderar på Abisko... Kanske skulle något sånt även vara ett förslag för din semester?

nouw.com/emiliaapetterssons
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Tror det är att ta vara på sommaren i Sverige i år igen, Öland och Visby som du är där du befinner dig mycket som är så vackert!<3

nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin