Börjar jag bli långrandig?

Good morning guys!

Det känns verkligen som att jag börjar alla mina inlägg på samma sätt, men vad ska man göra? Minns ni förresten när jag alltid publicerade två inlägg om dagen? Eller fyra för den delen... Då blev det lite mer variation på öppningsfraserna. Men nu när varje inlägg kommer upp på morgonen får ni helt enkelt leva med mina ”Good morning guys”.

Måndag och sista helveckan innan midsommar. Det märks verkligen att jag mentalt redan har checkat ut, vilket inte är bra för någon som jobbar på 100% provision, hehe. Men det är svårt att motivera sig själv nu när solen skiner, det är så nära inpå (både min och andras) semester, folk är ute och lever life, och de flesta som har planerat att sälja sin lägenhet redan har gjort det. Men det är nu man inte får ge upp! Allt jag gör just nu är det som sätter tonen för hur det är att komma tillbaka i Augusti. Så nu kör vi!

Jag tänker lite som så att antingen fortsätter jag i samma spår och masar mig igenom veckan, eller så lägger jag upp ett nytt fokus. Och jag antar att ni känner mig tillräckligt väl vid det här laget för att veta att jag självklart väljer det sistnämnda. I alla fall den här veckan, haha. Så fokus de nästkommande 5 dagarna är:

- Att dricka (minst) 4 flaskor vatten. Jag hade ju den utmaningen för ett par veckor sedan och märkte då ordentlig skillnad på känslan i kroppen när jag dricker just vatten mot när jag som vanligt hinkar i mig saft, läsk, energidryck och kaffe. Så nu ska jag springa med vattenflaskan i högsta hugg.

- Att ta in (minst) en lägenhet. Det vill säga att få förtroendet till att hjälpa till med försäljningen av lägenheten. Oavsett om det blir nu eller i höst.

- Rensa min telefon på bilder. För nu är den full, så till den grad att jag inte kan ta några nya bilder.

- Dejta @isabylund och göra något "speciellt". Något som får dagen att räknas. Exakt vad vet vi inte, men något.

Hur känner ni? Redo för ny vecka?

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,

Hoppas sista veckan blir fin och att du uppnår målen fina du 💛 kraaam

nouw.com/frulindhamn

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin