Börjar älska livet

Dagens stora konstaterande: Jag är äntligen tillbaka på en plats där jag trivs i livet. En plats där jag älskar livet! I nästan 1 år har jag mått dåligt. Flera månader utan att själv veta varför följt utav flera månader på grund utav break-upet. Men nu är jag äntligen mig själv igen. Nej förresten, jag är en ny Matilda som jag till och med mår bättre i - och jag älskar’t!
Att det här var något jag kom fram till idag bekräftar det bara ännu mer, för heeela dagen har tillbringats i skolan. Och till skillnad från bilderna har den största delen av tiden legat på en nivå av panik och med en vilja av att slita av mig håret och gråta. Vi skriver i regel ett stort PM i varje kurs vi läser och alltid två kurser parallellt = två deadlines. Den ena nu på Fredag och den andra nästa Fredag. Panik!

Den stora nackdelen med “mitt nya jag” är att jag faktiskt ha en massa kul grejer inplanerade = mindre tid att skriva PM på = ännu mer panik. Däremot har jag numera vänner att dela allt med, som klappar mig på axeln och säger att allt kommer bli bra (alternativt att vi löser världens alla problem på dansgolvet på Torsdagspuben, haha).

Okej, ett par timmars skrivande till. Wish me luck!

Gillar

Kommentarer

mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Så kul! Fina du <3
nouw.com/mathildahogbergs
SimonAndersson
SimonAndersson,
Du är grym 😊
nouw.com/simonandersson
artibus
artibus,
Åh vilken lättnad att läsa detta, du är verkligen värd att må bra hjärtat! Herregud vad jag saknar dig, måste ses snart pinglan. Du är fantastisk! <3
nouw.com/artibus
Linnealiebig
Linnealiebig,
Du är sååå grym Matilda 🥰
nouw.com/linnealiebig
happyM
happyM,
Åhhh vad glad jag blir!! Du förtjänar allt det bästa ❤️❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,
Som man blir glad och pepp utav dig!! Du har en så rätt inställning, kram goding! <3
nouw.com/lillymihlte
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Va skönt att du mår bra ❤️❤️
nouw.com/marreekholm
Hannas krypin,
Härligt att läsa att du mår så bra! Det gör mig verkligen glad. Lycka till med pm-skrivandet. Det låter jobbigt men det fixar du! Jag tror på dig!
hannafialotta.blogg.se
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
skönt att du mår bra,men seperation är tungt tyvärr,kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
linndossing
linndossing,
Hur skönt att få läsa detta, BÄSTA DU!!! Du kommer fixa båda PM svinbra, det vet jag!!! Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin