Bokade biljetten 06:11 - nu är jag här

Hej från GOTLAND! Jag vet, sjukt oväntat. Jag hade verkligen ingen som helst plan på att åka hem nu över midsommar eftersom att:
1. Det var mer eller mindre fullbokat. Dom biljetterna som skulle passat med jobbet hade i sånna fall varit till Gotland Torsdag 23:55 och sen hem Lördag 14-någonting. Rätt så värdelöst.
2. Det skulle kosta mig nästan 1000 kr. Inte så värt för så få timmar.
3. Även om vi numera får resa, så känns det lite sådär med corona ändå. Speciellt när det hade inneburit att man skulle trängas med alla på tuben till TC, pendelen till Nynäshamn och sen båten till Gotland.

Men så skickade Mamma igår eftermiddag ett sms om att dom hade släppt fler biljetter, så nu kan jag åka ned vid lunch idag och sen hem på Söndag. Dessutom skulle min chef och hennes man åka med just den båten, och alltså åka med bil från kontoret. Så jag frågade lite snällt om det kunde finnas en plats ledig och vips så var i alla fall en liten del av corona-punkten löst. Så 06:11 imorse, under min löptur, bokade jag lite halvspontant biljetten hem och vid 10 blev vi upplockade från kontoret.

Just nu är jag så lycklig över mitt beslut, men jag ska erkänna att jag tvekade enormt. Hade det inte varit skönt med bara en helg i lugn och ro hemma? Ska jag verkligen orka krångla? Är det värt dom pengarna att bara åka iväg ett par dagar? Och så vidare och så vidare. Tankar som snurrade runt i mitt huvud.

Men så slog det mig att det är ju precis det här jag vill komma ifrån. Livet går så oerhört fort, jag menar, det är ju redan den 18e Juni. Som Alexandra Bring och Victoria Törnegren sa Ni vet allt det där som man säger att man vill göra i sommar - sommaren är NU! Det är faktiskt dags att ta tag i det och inte skjuta det framför sig. Jag vet att jag är lat. Jag vet att jag är osexigt snål. Men vad är det som faktiskt räknas? Är det pengarna på hög eller är det minnena man skapar? Efter det var valet rätt så självklart.

Något utav det bästa var också att jag inte hade berättat för någon i min familj att jag skulle komma. Även om Mamma gick runt och funderade på hur jag skulle göra så hade jag inte skrivit ett ord sen igår eftermiddag och antog väl att jag hade bestämt mig för att stanna i Stockholm. Så hennes ansiktsuttryck när jag sprang in genom dörren och gjorde min entré var verkligen ovärderligt. Ett sånt moment som jag alltid kommer minnas.

Och nu är grillen tänd, Pappa står i köket och förbereder sina berömda hemgjorda burgare och jag har fått krama och pussa på min lillasyster. Ni hör ju - jag lever verkligen livet! Så hörni, lova mig att om ni får en chans - ta den! Oavsett vad det är, för det kan resultera i livets liv.

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
amandassofi
amandassofi,
Alltså hade bäst på Gotland i helgen!! Du kommer inte ångra att du for <33
nouw.com/amandassofi
Ellendelin
Ellendelin ,
Åhh, men vilket peppigt inlägg. Så kul att du tog beslutet att åka hem, tvekar inte en minut på att det var fel 💜
nouw.com/ellendelin
Jonaz,
Hannas krypin,
Åh, underbara Gotland! Vi hade inte tänkt åka i år men det blir en tripp på semestern,. Som jag längtar. Njut av din helg nu.
hannafialotta.blogg.se
Anngelic
Anngelic,
Åh vackra Gotland!
Har inte varit där på ett par år nu, vi åkta alltid en vecka på sommaren tidigare - gärna under medeltidsveckan, men de sista åren har det helt enkelt inte blivit av då vi har rest i europa istället. Men när jag ser dina bilder så längtar jag lite 😊
nouw.com/anngelic
happyM
happyM,
Åhhh vad underbart ❤️❤️
nouw.com/happym
Victoriaflyman
Victoriaflyman,
Åå vad skönt att det löste sig! hoppas du får en supermysig midsommar❤️
nouw.com/victoriaflyman
beattriicee
beattriicee,
Så underbart!! ❤️
nouw.com/beattriicee
marietheresel
marietheresel,
Vad härligt 😍❤️
nouw.com/marietheresel

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin