Bloggen kan ge mig total stress

Okej, peeps - I need your help!
På sistone har jag insett vilken total stress min älskade blogg kan ge mig. Missförstå mig verkligen inte, jag ÄLSKAR min blogg. Jag brinner för den till tusen, och finns det ingen bättre känsla än att se läsarstatistiken öka.
Men så kommer dom där dagarna när siffrorna inte alls är där dom brukar. Som igår - minus 80 unika läsare. Vilket i proportion till mina vanliga siffror är väldigt mycket. Jag fick panik! Jag kände mig kass. Tankarna började snurra! Hade jag gjort något fel? Hade jag skrivit något som gjorde att ni slutade gilla mig?

Efter det insåg jag också hur mycket tid jag faktiskt lägger på bloggandet, och vet ni vad? Det är SJUKT! En stor del utav mitt och Richards senaste bråk bestod utav att jag spenderar alldeles för mycket tid på datorn och mobilen. Och det är sant! Till hundra procent.
Om jag inte får tid till att på morgonen gå igenom mina kommentarer och mail (vilket tar mellan 2 och 3 timmar) ligger det sen och gnager i bakhuvudet på mig hela dagen. Så därför sätter jag hellre larm och går upp ett par timmar tidigare för att kunna få det ur världen. Likaså har jag redan nu småpanik över hur jag ska lösa det på Bali-resan. Tänk om det inte finns så pass bra internet på hotellet att jag kan checka av allt på morgonen. Hör ni hur sjukt det är?? Och JAG VET om att jag är långt ifrån ensam om att känna samma sak.

Samtidigt så vet jag att dagarna jag inte tar dom timmarna till bloggandet så dippar min statistik galet mycket, så hur jag ska kunna komma ur den här spiralen vet jag inte riktigt.
Så nu ber jag er, mina supersmarta läsare, om hjälp med två saker:
1. Ni som har bloggar eller andra sociala medier att uppdatera kontinueligt - hur gör ni för att inte känna den här stressen?
2. Vad vill ni läsa om på min blogg? Varför kikar ni in?
Jag tar verkligen emot all feedback jag kan få. Vad gör jag bra? Vad gör jag dåligt? För mycket listor? För få bilder? För långa inlägg? För korta inlägg? För mycket träning? För mycket vardag? Bring it! Tell me Vad vill du läsa mer om?

Gillar

Kommentarer

Caroline,

Oh my, känner exakt samma! Min statistik har dippat rejält, och då tycker jag inte heller det är lika roligt att blogga så det går ibland flera dagar innan jag skriver något och då sjunker såklart statistiken ännu mer men egentligen tycker jag det är såå kul att blogga fast är ju självklart roligare om folk läser.. Blir också stressad och sen blir jag stressad över att jag alla gånger inte tycker det är lika kul längre för jag vill fortsätta blogga! Ahh jobbigt det där..

carro93.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men JAAA! Precis så är det verkligen!! Så himla irriterande! Hoppas vi lyckas komma fram till något bra!! kram finaste <33
nouw.com/matildaberlin
JosephineJuninger
JosephineJuninger,

Förstår precis vad du menar. Ta den tid du behöver, det skadar inte om du kollar kommentarer och sånt vid ett senare tillfälle. Du har en jättefin blogg 😉

nouw.com/josephinejuninger
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Tusen tack fining! Så skönt att höra att man inte är ensam <33
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin