Blindtarmsinflammation?

Innehåller affiliate-länkar

Mitt första dygn hemma på ön blev väl inte alls riktigt vad jag hade tänkt mig. Jag hade sett framför mig att vi skulle ha en riktig familjemiddag (okej, 3/5 av familjen i alla fall) följt av mys i tv-soffan igårkväll följt utav att jag skulle vakna i tid, ta en morgonpromenad, bränna av ett antal timmar med tentaplugg på bibblan och sen åka iväg till mitt älskade hemmagym och gå på något roligt pass. Men nej, nej.
Som jag nämnt lite snabbt innan har jag beskedlig magkatarr. Det innebär att jag från ingenstans kan få en riktig attack utav magont. Då snackar vi Matilda 24 år ligger i fosterställning och gråter ögonen ur sig. Så illa blir det (och jag har rätt så hög smärttröskel). Såklart slog det till igår och förstörde hela kvällen. Eftersom att jag somnade sent på grund utav det, vaknade jag sent. Och till skillnad från alla andra gånger har jag fortfarande ont i magen idag (inte panikont, men absolut en smärta). Så ska det inte va. Så jag är lite nervös. Har jag till slut råkat ut för den där j*kla blindtarmen??
Jag bestämde mig i alla fall för att testa Kry för första gången (sååå smidigt!) och fick ny medicin utskriven. Håll tummarna för att det hjälper och jag inte åker in på operation såhär dagarna innan jul...

Under tiden jag väntade på att få min tid (sååå fräsh man kände sig med gårdagens, söndergråtna smink kvar...) passade jag på att skriva ihop en liten + / - lista. För att vända det hela och bli på lite bättre humör tänker jag att vi avslutar med plusen. Hur låter det?

Mitt magont! Som om ni inte kunde förstå det, haha! Men visst är det sjukt hur utslagen man blir utav just magsmärta? Det påverkar verkligen allt.

Vi har ingen snö. Och enligt Klart.se finns det inte ens ett uns chans att vi kommer få det till jul. Nej, vi snackar 10 plusgrader.

Det kanske inte blir något julbak hos Mormor?? Att försöka få ihop 3 systrars scheman var betydligt svårare än vi hade räknat med. Men vad vore julen utan att baka hos Mormor och Morfar?? Nej, det här MÅSTE vi ju bara lösa på något sätt!

Läsk-drickandet är tillbaka.... Jag som verkligen hade hoppats på att den här helgen iväg plus att komma hem skulle ge mig den detoxen jag behövde. Men med tanke på att jag har en nästintill urdrucken 1,5-liters Trocadero ståendes här brevid mig (inköpt för mindre än 3 timmar sen) så är det nog att se som ett totalt misslyckade, haha!

Jag har inte druckit något koffein. För att fortsätta på det sista minuset, så är ju det i alla fall att se som ett stort lyckandes (eller vad man nu ska säga, haha). Jag har egentligen inget emot koffeinet, men när det handlar om minst 1 (ibland 2) burkar Nocco/Celsium/GAAM/liknande om dagen säger både min plånbok och min hjärna att det kanske är dags för ett break.

No stress! Jag håller på att skriva lite på ett inlägg om mitt nya synsätt gällande min hälsa (så det kommer, men inte riktigt än), och en sak jag reflekterat över är just stress. Inte som i f vad jag är stressad utan mer den där det kommer att vara snäll mot sig själv. Och under de senaste dagarna har jag flera, flera gånger reflekterat över hur jag redan nu har förändrats på den här punkten. Så skönt! Och så viktigt!
Så ta den med er (framför allt den här månaden) - reducera din stress och var snäll mot dig själv!

Jag fullkomligt ÄLSKAR mitt datorfodral från iDeal of Sweden! Innan jag samarbetade med dom kring min andra lucka i adventskalendern (du har väl btw inte missat att du kan vinna FANTASTISKA produkter från Urbanista den här veckan?? I sånna fall måste du klicka in HÄR och vara med!) hade jag inte ens en aning om att dom sålde datorfodral. Men alltså wow! För det första är det sjukt snygg! Och för det andra så har det ett fack för pennor, sladdar, tuggummin och allt annat viktigt. Mitt förr-förra hade det, mitt förra inte, och oj vad jag har saknat det! Nej, stort tips på det!!

Tentaplugget is on! Trots oroligheterna och den märkliga smärtan har jag lyckats få till ett par timmar plugg och kastat mig in i tentaP. Taggad? Nej, inte det minsta. Men så skönt att jag i alla fall lyckats ta mig i kragen och startat i tid.

Jag är HEMMA! Det kan nog vara så att bara personer som flyttat ifrån en lite mindre stad kan förstå den här känslan. Lyckan av att komma hem, se att så mycket är precis som vanligt, veta att alla ens vänner är påväg hem (alla är vi hemvändare) och känna ron av att lämna storstaden och möjligheterna bakom sig (bara för en stund, för man vill ju verkligen tillbaka dit). Det är nästan som att komma till en helt annan värld. Och vi ÄLSKAR'T!!!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Hoppas att det inte är något allvarligt vännen😭❤
nouw.com/evelinarou
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Krya på dig <333
nouw.com/mathildahogbergs
linndossing
linndossing,
Krya på dig vännen!! <3
nouw.com/linndossing
natalierenstroom
natalierenstroom,
Hoppas du känner dig bättre i magen!!❤️
nouw.com/natalierenstroom
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh fina hjärtat, jag håller alla tummar för att du mår bättre! <3 Julkram till dig!
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin