Bland vänner som bryr sig

Godmorgon hjärtan! Hoppas verkligen att ni hade en lika bra helg som jag har haft! Skönt nog så har den inte alls swishat förbi så som den ibland gör, utan tvärtom har den varit väldigt lång. Underbart! Den avslutades igår med en kaffe-dejt med @isabylund i solen på Sankt Eriksplan. Jag vet ärligt inte hur många gånger någon utav oss yttrade orden Nämen det här vädret alltså! Jag blir verkligen en bättre människa i det.

Så nu är jag 110% redo för att ta mig an den här veckan. Min första vecka som mäklare. Ihhhh! Jag är så otroligt laddad för att komma in till kontoret, starta datorn, plocka fram telefonen och köra järnet. Här skall bokas möten, här skall tas in lägenheter, här skall mäklas! Jag fick dock lova Isa att jag inte får sätta för höga krav på mig själv innan gick ifrån varandra. Hör ni hur fin vän?

Jag har dock ett par mål för den här veckan (såklart, för vem vore jag annars?). Jag ska:

- Boka in minst 4 möten.

- Ta in min första lägenhet. Det vill säga signa uppdragsavtal för att jag skall få förtroendet att förmedla någons bostad.

- Hitta på något med någon efter jobbet. Alltså inte vara lat och bekväm utan leva livet!

- Försöka göra någon slags plan för midsommar, för just nu faller den ena idén efter den andra. I dagsläget ser det mer eller mindre ut som att jag kommer tillbringa den själv.

Vad har ni för mål för veckan?

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
men jag dör vad gott med iskaffe!! <3 livets grej verkligen haha. Så fin klänning på dig Matilda! <3 Hoppas du får en superbra vecka 😍 kram!
nouw.com/hilmak
Frulindhamn
Frulindhamn,
Vilken härlig vän hon är, så viktigt att påminna varann om sånt ❤️ Kram fina du
nouw.com/frulindhamn
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Hoppas du får en toppen vecka 😊❤️
nouw.com/marreekholm
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! alltså snacka om att det låter helt underbart med både det fantastiska vädret och att få tillbringa tid med en sån fantastisk person. Åh vilken fin vän som sa så, sånt uppskattas! Vi har inte heller några planer för midsommar, blir nog en helt vanlig dag för våran del. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
elllensvensson
elllensvensson,
Hoppas att du får en bra vecka finis <3
nouw.com/elllensvensson
linndossing
linndossing,
Åh, du kommer fixa dina mål galant, men som Isa säger! Sätt inte så mycket press på dig själv <3 Kram vännen
nouw.com/linndossing
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Låter som bra mål och klokt sagt att inte skapa för höga krav. Hoppas du får en grym ny vecka nu,kram finis <3
nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin