Bjussar på Gotlands-tips

Den här lilla mini-semestern jag hade hemma flög förbi alldeles för snabbt. Det kanske bara är jag, men jag känner att alla dagar just nu flyger förbi alldeles för snabbt. Visserligen älskar jag det för det betyder att jag snart går på riktig semester. Men än mer än älska så har jag total panik över det. Sommaren har precis börjat men ändå känns det som att det snart är över. Är det bara jag eller är ni fler som känner så?

När jag nu var nere var ni flera som bad om Gotlands-tips. Så självklart tänker jag att jag ska bjussa på det. Min plan är att jag ska skriva en uppdaterad guide lite längre fram (när jag får tid). Framför allt vill jag skriva en ny guide efter sommaren då jag har planer på att turista sönder på min egna ö. Det hjälper ju dock inte er som ska ned nu på semestern, så jag ska se till att ni får både en första version snart och en andra lite senare.

Men ett första tips jag kan bjussa på är en av mina nya favorit-restauranger: Rökeriet i Katthammarsvik.

Jag lever för deras räk-tallrik. Hel eller halv. Rökta eller ej, eller varför inte 50/50? Så otroligt god och riktigt prisvärd.

Är man inget räkfan finns det lax-burgare, bakpotatis, fisksoppa och fisktallrikar (där man väljer fisk, tillbehör och sås) mm.

Helt klart ett sommar-måste!

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Gotland är verkligen n ö jag vill besöka, helst nu! 😅 Hoppas du får en bra dag! 🥰

nouw.com/evelinajosefines
tildablanksvard
tildablanksvard,

Åh är Påväg till Gotland nu faktiskt! Ska bli kul

nouw.com/tildablanksvard
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Har bara varit på Gotland en gång, kanske dags att åka tillbaka, tack för inspiration 😊
nouw.com/psykiskohalsablogg
Anita,

Åh... Magiskt!

siliiins.blogg.se/
svullo
svullo,

Härligt!! Hur var dom rökta räkorna? Tar du 50/50 nästa gång med ? 🤔

nouw.com/svullo
Hannas krypin,

Sorry Matilda att jag kapar ditt inlägg men jag har skrivit ihop en liten miniguide på min blogg. Bara ett litet tips. Vi kanske inte tipsar om samma grejer. 😊


https://hannafialotta.blogg.se/2021/june/en-gotlandsguide-2.html

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin