Bjussar på Gotlands-tips

Den här lilla mini-semestern jag hade hemma flög förbi alldeles för snabbt. Det kanske bara är jag, men jag känner att alla dagar just nu flyger förbi alldeles för snabbt. Visserligen älskar jag det för det betyder att jag snart går på riktig semester. Men än mer än älska så har jag total panik över det. Sommaren har precis börjat men ändå känns det som att det snart är över. Är det bara jag eller är ni fler som känner så?

När jag nu var nere var ni flera som bad om Gotlands-tips. Så självklart tänker jag att jag ska bjussa på det. Min plan är att jag ska skriva en uppdaterad guide lite längre fram (när jag får tid). Framför allt vill jag skriva en ny guide efter sommaren då jag har planer på att turista sönder på min egna ö. Det hjälper ju dock inte er som ska ned nu på semestern, så jag ska se till att ni får både en första version snart och en andra lite senare.

Men ett första tips jag kan bjussa på är en av mina nya favorit-restauranger: Rökeriet i Katthammarsvik.

Jag lever för deras räk-tallrik. Hel eller halv. Rökta eller ej, eller varför inte 50/50? Så otroligt god och riktigt prisvärd.

Är man inget räkfan finns det lax-burgare, bakpotatis, fisksoppa och fisktallrikar (där man väljer fisk, tillbehör och sås) mm.

Helt klart ett sommar-måste!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin