Bjussar på bästa tipsen

Jag känner mig på lite tips humör idag, så här kommer två riktigt bra. Eller egentligen kanske man kan se det 3. Eller 1 med för den delen. Ni får helt enkelt avgöra det själva, haha! Oavsett får vi ta och backa bandet lite. Mer exakt tillbaka till när jag firade min examen i somras. Jag har konstaterat att vi har kommit till den åldern där standard-presenten är en flaska av något slag. Fyller man år - en flaska bubbel. Har man lyckats med något - en flaska bubbel. Bjuden på middag - en flaska vin. Ja, ni fattar grejen. Jag har ju aldrig varit någon "drickare" tidigare (bortsett från när jag mer eller mindre var ute för att supa). Nu börjar jag visserligen uppskatta det mer och mer, men ändå. Det är inte jättekul med en flaska. Jag är dock inte alls bättre själv....

Men när jag då firade så kom min bästa vän Agens och gav mig två helt otroligt presenter:

1. En egengjord tavla. För det första - hur kul är det inte att få något från någon som faktiskt har lagt ned hjärta, själ och tanke bakom presenten? Och för det andra så är hon verkligen grymt duktig. Ni hittar henne under @artbyagnesa.

2. En middag på Amoshi Sushi nästa gång jag skulle komma och hälsa på henne. Förstå att jag var peppad på detta när jag satte mig på tåget ned till henne. Speciellt med tanke på att jag fått det insålt som världens godaste sushi. Och hörni - mums vad gott det var!

Så är ni i Göteborg måste ni gå dit! Ett tips är dock att se till att vara där i tid/boka bord. Speciellt nu under Corona-tider. Vi gick nämligen dig en fredag kväll vid halv 8-tiden, fick veta att det var över en timmes väntan i köket och att det fanns risk att dom skulle stänga. Så tips från coachen. Men det var verkligen supergott, så helt klart värt det! Jag tog deras Amoshi special ( 4 nigiri | 4 maki | 4 sashimi ) och Agge någon av deras Sushi-tallrikar.

Där har vi dom - 3 tips/2 tips /1 tips.

- Artbyagnesa. Säger då det, hon är verkligen grym! Jag vet att hon tidigare tog beställningar, lite osäker hur det är just nu dock, men dra iväg ett DM till henne väl om ni är sugna på lite ny kost hemma.

- Amoshi. Helt otroligt god sushi i Götelaborg!

- Lägg lite tanke bakom presenterna du ger! Det är verkligen så mycket roligare att gå ut och äta en middag tillsammans än att "bara få" (herre vad otacksam jag låter) en flaska. Kräver nästan inget mer alls, men är tusen gånger härligare!

Gillar

Kommentarer

Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Vad fint!


Håller verkligen med angående presenter.

nouw.com/dreamandcreativity
Linnealiebig
Linnealiebig,
happyM
happyM,

Åh sushin ser helt galet god ut!!!! Kram ❤️

nouw.com/happym
tildablanksvard
tildablanksvard,

Så bra tips! Älskar att få presenter som någon har lagt kärlek och energi på att göra!

nouw.com/tildablanksvard
Anita,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh kan inte förstå varför sushi alltid ser så extremt gott ut! Haha fast jag inte gillar det så blir jag så sugen på att äta det varje gång jag ser det. Verkligen superbra tips du ger finaste du! Älskar alla dina tips du kommer med och lägger många på minnet. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Hannas krypin,

Jag fick en flaska vin när jag fyllde 35 av en kollega som vet att jag inte gillar vin. Det var inte alls uppskattat kan jag säga. Men det var jag för snäll för att säga.... Flaskan står i vårt sovrum och ser fin ut iallafall. Personliga presenter är alltid bra och en egengjord tavla är ett bra tips. Gillar inte sushi men det där ser faktiskt gott ut.

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin