Bjuder in till GRATIS träningspass - Denna veckas planer

Innehåller affiliate-länkar

Vi kom hem! Till slut i alla fall, trots förseningar och krågel. Vi landade nog inte i sägen förens närmre midnatt… Tjohoo för Richard som går upp vid halv 6 (och tjohoo för mig som får hem honom trött efter jobbet ikväll… Obs! Sagt med kärlek). Men nu är det ny vecka och dags att ta tag i livet. Frukost skulle jag egentligen köpa hem på vägen hem från Arlanda, men med tanke på förseningarna så var det inget option. Så dagen påbörjades med en lite mindre frivillig morgonpromenad. But now I’m back on track. Frulle, kaffe och tända ljus =)

Måndag
Idag kommer fokuset ligga på att plugga. Efter föreläsningen ska jag stanna kvar i skolan och verkligen ta tillvara på min nyfunna motivation till att sitta och verkligen get shit done. Sen hoppas jag få plats på BodyCombaten på Hötorget och äntligen få röra lite på mig! Håll tummarna!

Tisdag
Ska jag äntligen få min SAFE-klass (träningsutbildningen jag gick på i Februari) filmad. SÅ SKÖNT! Det finns fortfarande ett par platser kvar, så vill ni komma och träna lite funktionell styrka med mig är SATS Täby Centrum 17.00 the place to be!

Onsdag
Efter föreläsningen ska jag faktiskt på en special-föreläsning med Prins Daniels Fellowship som skall inspirera inom entreprenörskap. Hur intressant?
Och sen mina vänner, har jag BodyJam i SATS Täby Centrum 19.00 och ALLA är välkomna GRATIS! Dessutom lottar jag ut 3 goodiebags bland alla som är med. Skriv till mig så bokar jag in er på direkten!! Be there or be square!

Torsdag
Plugg och BodyJam (typ som hela veckan, haha)… Förhoppningsvis ska jag försöka få till en lunchdate med en vän dock, så ser verkligen fram emot det =)

Fredag
”Ledig” från skolan. Hur underbart? Jag tänker dock se till att vara lite effektiv ändå, så plugg i skolan alternativt på något café inne i stan innan jag tar ett träningsbreak på lunchen (BodyAttack for the win). Sen är det Fredagsmys deleuxe som gäller! Vi snackar tacos, godis, popcorn, cola zero, lite glass och grönsaksstavar med dipp.

Lördag
Jag har försökt få in som ny rutin att gå på kombinationen BodyBalance-BodyCombat på lördagmornarna. Är ju så skönt att checka av träningen, vakna till liv och vara redo för helgen. Håller ni inte med?
Sen såg jag på Facebook att det klockan tre är upptändning utav julbelysningen inne i Kungsträdgården, så jag ska försöka lura med Richard, alternativt någon annan dit =)

Söndag
Jag har inte berättat om allt strul som uppstod i mitt försök att köpa det lilla bordet jag vill ha… Men det har i alla fall resulterat i ett presentkort på Jysk. Och jag har insett att jag måste ha ett avlastningsbord i hallen. Så en tripp till Jysk står på schemat

Vad har ni planerat den här veckan? Något roligt? =)

Gillar

Kommentarer

Lie7
Lie7,
låter som du har massa trevliga planer för veckan! 😊 kram <3
nouw.com/lie7
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ja, jag hoppas den blir bra =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
carroat
carroat,
Så fin tröja och vilken härlig vecka som väntar! 😍
nouw.com/carroat
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åh! tack fina <3
nouw.com/matildaberlin
brieditiseventing
brieditiseventing,
vilken härlig vecka 😃 Kram
nouw.com/brieditiseventing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ja, jag hoppas verkligen den blir det =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
Linda,
Snygga lurar, jag har med sådana vita fast o Beats 😉
Svar: Så lite så, ja varje krona man kan spara är verkligen bra.
www.lindamarie.nu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina! Och snygga dina måste va 😉 kram <3
nouw.com/matildaberlin
Linnéa,
Oj jösses vilken händelserik vecka du har framför dig... här är det enbart jobb som gäller, och barnvaktsuppdrag <3 kram
linnealiebig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Låter ju som en superhärlig vecka det med <3
nouw.com/matildaberlin
Alice ,
Skönt att ni kom hem tillslut, och sååå synd att jag inte bor i Stockholm, hade så gärna kommit och tränat med dig!! Borde komma en gång ändå när jag är ledig! :* Kram! <3
lallizzlife.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Det måste du verkligen! Säg till i sånna fall så fixar jag en plats åt dig på en gång (om du vill dansa lite alltså) =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
linneassofie
linneassofie,
Låter som en härlig vecka! 😃<3
nouw.com/linneassofie
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jag hoppas verkligen den blir det =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Är ju så himla mysigt att vara med när julbelysningen tänds!! 😍
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAA! <3
nouw.com/matildaberlin
theisabella
theisabella,
Johannasoderberg
Johannasoderberg,
Åååh vad roligt! Låter som en underabr vecka <3
nouw.com/johannasoderberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ja, jag hoppas verkligen att den blir det =) kram <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin