Birthday wishes

Innehåller affiliate-länkar

24 barre. Lite åldersnojja är det allt. Samtidigt så måste jag alltid stanna upp och fundera på vad svaret faktiskt är när någon frågar hur gammal jag är, så så himla stor skillnad kommer det nog faktiskt inte att göra, haha!

Men ja, den 14e September fyller jag 24. Vet ni förresten att när jag var yngre hatade jag att fylla år? Och när jag säger hatade, så menar jag hatade. En klasskompis fick under gymnasiet reda på vilket datum det var (vilket jag annars höll väldigt tyst om) och jag kan fortfarande spela upp hela scenen i huvudet om hur jag skällde ut honom för att ha sa det så pass högt att folk kunde höra honom, haha! Likadant var det med presenter. Jag ville verkligen inte ha några.
Nu däremot är jag över det. Nu ser jag det som en grym chans att få samla alla mina vänner och gå ut och dansa, plus att jag klagar då inte på presenter längre, hehe! Speciellt nu när jag plötsligt ska fylla ett helt hem. En tom lägenhet + studentbudget är ingen supercombo, haha!

Till skillnad från typ alla andra så önskar jag mig verkligen inte alkohol (tvärtom blir jag nästan besviken när jag får det, haha). Jag lever efter drickregeln att Bubbel är farligt så present-flaskorna ståendes i en låda i förrådet är numera ett rätt stort antal. Istället har jag satt mig ner och funderat på vad jag faktiskt önskar mig. And here we go =)

Adidas Superstar
Eller egentligen kan man väl helt enkelt skriva skor. Men med tanke på att mina älskade Superstars kämpade på till den gräns att de gick sönder i Budapest (124.495 steg på två hel- och två halvdagar) så hade tt par nya varit guld!

Smycken (örhängena, ringen, halsbandet)
Jag är rent ut sagt värdelös på att köpa smycken till mig själv (om det inte gäller örhängen för 10 kronor på HMs rea, hehe). Och i smycken ligger så mycket. De är oftast tidlösa, håller för cirka evigt och man minns vem man fått det utav. Mina favoritmärken är utan tvekan Edblad, Thomas Saabo, Drakenberg Sjölin och Snö of Sweden, men som Sofia sa idag Det som man själv inte valt brukar ju kunna bli succé!

Taklampa (Den på bilden)
Jag är fullkomligt KÄR i den lampan! Jag beställde ju hem denna innan, men var inte alls samma sak (dessutom var den trasig, så den fick åka tillbaka). En taklampa måste jag ju faktiskt ha, speciellt nu när det snart är vinter och mörkt igen, men som ni kan förstå går inte den på bilden ihop med en CSN-budget, hehe. Så vill någon ge mig en säger jag verkligen inte nej! Annars är en annan taklampa utan tvekan med på listan!

Davines Oi Oil
Jag har använt denna hårolja i snart 8 år (heeelt sjukt) och nu börjar min flaska ta slut. Så Perfekt tillfälle att få den påfylld, haha! Skulle någon däremot ha tips på någon annan grym olja så är jag inte den som inte vill testa. All I know är att mitt stackars hår kommer behövas återfuktas, återfuktas, återfuktas det närmsta halvåret!

Matteustallrikar
Jag är också helt och fullkomligt förälskad i dessa tallrikar, och precis som med taklampan går det inte riktigt ihop med en CSN-budget. So please hit me up!

Ny klocka (den på bilden)
Vet ni att Richard på riktigt fick tjata på mig för att få köpa en klocka till mig i studentpresent? Och vet ni att jag idag aldrig går utan klocka? Idag äger jag två stycken och nu är jag sugen på en ny att kunna variera med. Kanske inte den på bilden, men någon lite finare (läs dyrare, hehe). Kanske en Daniel Wellington??

Pampasgräs
Inredningsdetaljen jag bara MÅSTE ha! Men vet ni hur svårt det ändå är att få tag på?? Så strunta i att skicka rosbukett, skicka lite gräs istället, haha!

Sittpuff (Skene <-- den på bilden)
Nästagrej som saknas i lägenheten, men som kanske inte riktigt matchar min budget, är en sammetspuff. Drömmen vore verkligen den på bilden (länkad ovan), menjag skulle då inte direkt klaga på någon.
Psst! Rusta har den HÄR som är både billig(are) och ändå väldigt fin. Just saying ;)

Utöver det önskar jag mig en överraskning (alltså - drömmen!), resebidrag (kan vara så att jag snart ska åka på min dyraste resa någonsin, hehe), energidryck (man kan aldrig gå fel med en nocco eller ett par celsius), kläder, en skurmopp (oh yes, I said it), kökshanddukar, och lite annat smått och gott. Först när man ska skapa ett nytt hem inser man hur mycket små-saker det är man faktiskt saknar, så det är ju verkligen perfekt att fylla år då - eller vad säger ni? ;)

Gillar

Kommentarer

oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Ååh så spännande! Men vilken bra lista, jag tycker sånt är så svårt att göra 😝💕
nouw.com/oliviakulpakko
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas du får allt du önskar dig och mer <3
nouw.com/celinelundqvists
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Haha åh jag tycker det är så svårt att veta vad man ska önska sig när man fyller år. Hoppas att du får allt du önskar dig! Kram <3
nouw.com/feliciaidachristina
Kittyh
Kittyh,
Asså hela rummet i bilden e så fin o goals?!!
nouw.com/kittyh
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Väntar fortrarande på min lilla B-day-invtiation hehe 😉 <3
nouw.com/lindaviktoriaaa
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Hatade också att fylla år som liten, gör dock fortfarande det haha❤
nouw.com/fannybjerenius
artibus
artibus,
Äh åldersnoja lägg av haha! Alltså jag kan ta allt på din önskelista!!!! Speciellt den där sittpuffen. Jag var lika med dig angående klocka, nu ääääälskar jag min Daniel Wellington!❤️
nouw.com/artibus
linnronning
linnronning,
ÅH! Så fina saker! Hoppas att du får det du önskar <3
nouw.com/linnronning
Yasmine,
Håller tummarna att du får vad du önskar dig! Jag älskar överraskningar 😃 Kram <3
yasmissy.blogg.se
linndossing
linndossing,
Hoppas verkligen du får allt du vill, du förtjänar allt fint <3 Kram vännen!
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin